Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula72
senior tag
Nekem elég a 200MB

Ennyi pénzért (2990Ft) korlátlan belföldi beszéddel
Pont jó. Szám a nevemen, hűség nélkül
Részletek ITT -
kalifa777
tag
Ezek a mennyiségek a lepkefinggal egyenlőek.
-
-Skylake-
addikt
-
gerii
addikt
-
-Skylake-
addikt
Neked is : TARTOZIK 5GB a csomagokhoz. Csak azt a csomagot kell venni. Mi az, hogy had hasznalja mar szegeny juzer az instagramot meg a facset ha mar mobil elofizetest vett ? Pont ez az, mobil elofizetest vettel nem pedig adatcsomagot. Komolyan nevetseges, mikor veszel nyarra egy klimat akkor utana neked ingyen aram kene ? Mer ugye szegeny juzer had hasznalja mar a draga klimajat... A masodik felere nem is reagalok, ha neked a munkadhoz kell a mobilnet akkor az munkaeszkoz. Magyarul ha er annyit a dolog, hogy tobbet keresel rajta mint amibe kerul, akkor egyertrlmu, ha nem, akkor nyugodtan felmondhatsz ebbol a szempontbol.
-
Dealer95
őstag
Én most kaptam pá napja SMS-t, hogy 300MB-ról 2GB-ra növelik az előfizetésemben foglalt adatforgalmat (ingyen).
Szintén Like S -
kromatika
veterán
Ez komoly.
-
haxiboy
veterán
Nekünk most Like S díjcsomagot 300mb-ről 2gb-re emelték, korrekt húzás.
-
hemaka
nagyúr
Itthon mar reges-reg igy van, hogy az elofizetesek szama meghaladta a nepesseget, joval.
-
Pano
veterán
Ja, mint amikor a hús áfáját csökkentették és pár hónapra rá már drágább volt, mint amikor 27%-os áfa terhelte

M.o-n élsz, ezt mindig bele kell kalkulálni.***
Egy kb 5 giga igazán tartozhatna a csomagokhoz. Nem akarok én HD videókat meg filmeket nézegetni, torrentezni, de az ember had használja már a többi alkalmazást szabadon, ne kelljen szívrohamot kapnia, amikor mondjuk instagramon vagy a facebookon elindul egy rövid videó, esetleg munka ügyileg az embernek kollégák passzolgatják a fájlokat vagy részt tudjon venni konferencia hívásokban.
-
Apollyon
Korrektor
Jelenleg én a blue mobilenál számolgatom hol tudok a legtöbbet spórolni a mobilneten. Az elmúlt 1 évben kb 600 Ft-ot sem költöttem rá összesen, mégis folyamatosan volt netem. Sajnálom a pénzt kiadni ilyen párszáz megákért, meg az ezreseket az 1 gigáért. Egyszerűen nem éri meg ezért a vicc mennyiségű adatforgalomért huf-ot kiadni.
Szerintem nem vagyok ezzel egyedül. A cikkben leírtakat meg a cikkíró sem gondolja komolyan.
-
-
gerii
addikt
M.o. ezt a statisztikát alaposan lehúzza. Már a horvátok is jobban élnek...
-
kalifa777
tag
Az adatcsomagokat tényleg emelhetnék. Most úgyis lesz áfacsökentés azt erre fel lehetne használni.
-
Yodafon
őstag
Ja és ahhoz képest ilyen 200Mbyteos adatcsomagokkal akarják kiszúrni a szemünket...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Telefonhivas pedig kit erdekel,ha van VOIP? Sms-is megoldhato,de ugyan ki sms-ezik mar manapsag?