- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #30 üzenetére
Samsungtól az is kitelik.
-
válasz
Dr. 444Hertz #30 üzenetére
-
-
Már nagyon várom, csak félek hogy egy csalódás lesz
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #25 üzenetére
Szerintem az S7 edge a legjobb az aksiban az újak közül.
-
-
RaveForce
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #23 üzenetére
Az meg a masik, hogy nem csak a puszta szamok a lenyegesek..mint a mpixelek eseten es proc magok szintjen detto.. nameg a kinaiaktol lattunk mar nagy mAh-t rairva a telepre aztan jott a fekete leves.. s8/+ is temette mindenki h semeddig se fogja birni a telep, aztan jott a meglepodes..
persze nyilvan utos lenne egy 4000mAh a samsung takarekos hardwareivel(soc, kojelzo) es rendszerével, de sztem igy sem lesz csalodasra ok! De mindenkeppen varjuk ki..
-
-
shiftac
aktív tag
válasz
Inkvizitor1 #20 üzenetére
Még mindig nevetséges, hogy a Xiaomi robbanás nélkül bele tud tenni 4100-as akksit egy középkategóriás telefonba, de a Samsung a saját flagshipjébe 3500-ast nem mer... Vagy ott a Lenovo P2, 5100-as akksival.
-
Inkvizitor1
tag
-
Kékes525
félisten
válasz
Inkvizitor1 #17 üzenetére
Ha ez igaz, akkor az üzemideje rettenetesen gyenge lesz.
-
jacis
nagyúr
válasz
Inkvizitor1 #17 üzenetére
Ha tényleg így lesz akkor jó nagy idióták. Egy ekkora telefonba ha 3500-nál kisebb akksi fér csak bele akkor menjenek a francba. Az S7e meg jóval kisebb házban 3600-as akksival megoldható volt?
-
Inkvizitor1
tag
-
Risard
aktív tag
válasz
yoshimitsu81 #9 üzenetére
C10 is már 6 gigás lesz kétlem hogy ebbe ne azt raknának.Meg remélem ebbe is elfér egy 4000 es aksi minimum
-
jacis
nagyúr
válasz
Inkvizitor1 #14 üzenetére
Nekem pont, hogy a képarány az ami nagyon bejön. Alig várom, hogy megvehessem az S8+-om
Amúgy nézd meg jobban a képernyő szélességet. A note 8 szélesebb sztem. -
Inkvizitor1
tag
Nekem pont ez tűnik a bajnak vele, hogy ugyan olyan széles a Note8 mint az S8+, de magasabb, pedig már az S8+ is béna szerintem ezzel az aránytalan magassággal. De ne legyen igazam, de ez a 6.3' egy átverés, mert pl: a Mate9 5.9'-el is nagyobb, mert szélesebb. Egy vékony, hosszúkás kijelző több inch-re jön ki, de semmire se jó. Ha a végső arány más lenne és tetszeni fog akkor megveszem.
-
SonyNex7
senior tag
Viszont nekem pont jó lesz,1 éve nincs számítógépem mindent S7 edgen csinálok (nemsokára lesz egy 12"-os Windows tablet) de az picit kicsi.Note 7 volt a favorit de sajnos peches széria volt.
Megnéztem az S8 párost és nekem S8+ mérete egyenlő az S7 edgeel,a sima sokkal kisebb kényelmesebb.Note 8 kockásabb formája jobban bejön.
Az új lenyomat meg hogy hátul van nem olyan nagy gond mert az írisz feloldás elég nagy hatékonysággal működik. -
elfelejtette
veterán
válasz
Igazad van, inkább rakjanak bele 8GB-ot, így a fejlesztőknek nem kell optimalizálni, akinek meg kevesebb van benne, az meg kínlódjon...
-
kromatika
veterán
válasz
Szerintem elég a 4gb ram. Kíváncsian várom a tesztet.
-
aelod
veterán
Azt hittem ez lesz az. De nem.
-
shiftac
aktív tag
Rakhatnának bele 6GB ramot. Ja az nem jó, mert akkor túlságosan időtálló lenne a telefon...
-
joelke HU
őstag
Hát amennyire kíváncsian vártam az év elején ezt a kütyüt, mostmár annyira érdektelenné vált számomra. A kiszivárgott képek alapján az ujjlenyomatolvasó nem kerül felhasználóbarátabb helyre és nem lesz kijelzőbe integrálva sem. Esetleg kap mégegy kamerát, egy hangyapöccsel nagyobb kijelzőt, ja és egy cerkát. Ejha... És ezt legalább 50-60 ezerrel többért fogják kínálni, mint az s8+-t. Király! Akkor már inkább egy Note FE
-
Viper26
nagyúr
Ezt a "jól sikerült" bikszbi-t miért erőltetik? Duplán legyen alkalmazás valamire, amit már a google megcsinált (jobban).
Ettől eltekintve biztosan kirobbanó siker lesz.
-
Ettol a sylogentol mar csak egz ugras a "Seek higher things"
Udv. core2
-
Az Infinity display nem 18,5:9 vagy hasonló?
Csak mert a cikkben 2:1 van. -
Soybex
őstag
Ha lesz euban is akkor első napos vétel, mint annó a Note 7-nél. Csak ne legyen semmi baj vele
-
jacis
nagyúr
Várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest