- Apple Watch
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
petesejt
aktív tag
(sóhaj) Sejtem én, csak még nem néztem szembe a valósággal.
Amúgy ha az új A8-ba (mert mint időközben kiderült nem A5 lesz a neve) bekerül az OIS és netán IP68-as is lesz, az már egészen jó biznisznek lesz mondható. Viszont az árának is megfelelőnek kell lennie, mert az S7 most épp ~144 eFt zsírújan. És abban mindkettő benne van....
-
petesejt
aktív tag
válasz
Quasi_modo #27 üzenetére
De egyes fórumokon sokan már class action lawsuit-ért kiáltanak.
-
ovics
aktív tag
mit értesz összes plusz alatt?
a kijelző 18:9-es aránya lassan standard lesz, az infinity ha lejön hozzánk akkor talán plusz, bár erre se vennék mérget, mert ugye sokmindent örököl az A széria az S szériától (lásd IP68)
IP 68 az ugye már nem plusz, mint írtam is
ami esetleg plusz az a 4gb ram és a proci, de ha nem fejlődik a telefon, akkor nem veszik meg az előző tulajok
kamera szintén nem lesz kiemelkedően magasszóval összességében jónak tűnik ez a konstrukció, de kiemelkedően nagy előrelépést, amiért annyira nagy felárat elkérhetnének nem történik, csak a trendnek és a fejlődésnek megfelelő (talán a proci most nagyobbat ugrik mint eddig)
persze ez személyes vélemény és az is lehet hogy kihagytam valamit, ebben az esetben javítsatok ki -
-
Szajo
őstag
Nagyon szép, és ha megfizethető lesz tutti elcsábít majd pár embert (köztük engem is)
-
Almonen
aktív tag
Idei A5 is jó kis telefon szeretem
de ha maradnak az 5.2 inchnél nem kell az új, ez is pici nekem... hát ez van, akkor váltok A7re maximum.
-
Matada2.3
veterán
Lehet egy kicsit magasan lesz az a hátlapi szenzor. Maga a csomag amúgy nagyon jó.
-
batai15
félisten
Lesz vajon edge panel?
-
törölt tag
Erre javasolták nekem másik topikban, hogy kell tenni egy NFC matricát az autós tartóba, amire beállítod, hogy megbízható hely, ne kérjen ujjlenyomatot. Vagy be kell állítani egy BT eszközt, ami megbízható eszközként van felvéve, és amikor csatlakozik, olyankor nem kér külön ujjlenyomatot. Ez lehet az autó BT egysége, BT headset, vagy okoskarkötő, utóbbi kettőt fillérekért lehet manapság már szerezni, de NFC matricát talán még olcsóbban is.
-
TomPack
őstag
Autós tartóban ne akard feloldani, az útra figyelj!
Ha navigálás miatt van tartóban, akkor a power gombbal eddig az összes ujjlenyomatos telómat ki-be lehetett kapcsolgatni ujjlenyomat nélkül. Ha mást is megakarsz rajta nézni vezetés közben, akkor kell az azonosítás.
És egyébként fel lehet vele oldani, ha megfelelő tartót választasz. -
pit stop
addikt
Mèretek èrdekelnel engem is, meg az ára. Esetleg még akksi lehet èrdekes
Akik szolgáltatónál vesznek telefont úgy is vinni fogják mint a cukrot, mert mindenhol benn lesz -
Fryskitt
addikt
Nem tetszik... lehetne valami új forma.
-
Quqesz
nagyúr
Vártam, de ezek a képek alapján nem tetszik....
-
moleculez
veterán
És akkor lassan visszakanyarodunk a kavics-szappantarto designhoz, ez egészen hasonlít az s3-ra.
-
petesejt
aktív tag
Ott van a hajlított kijelző, mint prime kuriózum, nem? A minap nézegettem a telefonokat a Media Marktban, egy tinilány tapizta mellettem a P9-et, aszongya "Hát ez de gáz, hogy nincs lekerekítve az oldala!" Na mondom, bingó, ezt jól beültették.
Azt is régóta mondom, hogy ha születne egy szintén 70mm széles Note "light" cirka 5.5-ös kijelzővel és nem lekerekített kijelzővel, vinnék mint a cukrot.
Amúgy értem, mit írtok, de egy normális kamera tényleg 250-nél kell, hogy kezdődjön? Ha nem is teszik bele az érkező A5-be, attól még vágyhatok rá, nem?
-
Mill3r
tag
Jó lesz ez
Az árára leszek kíváncsi, de nagyon... -
Gusztáv
addikt
Ha egy A5-be bekerülne egy S8 kamera, akkor ki venné meg az S8-at utána 2x annyiért? Az emberek nagyon kis részének van szüksége a S8 erejére, vagy a DEX dock-ra. Egy középkategóriás telefonba soha nem fogsz felsőkategóriás kamera modult találni, a gyártóknak valahogy pozícionálunk kell a készülékeket (ha már kinézetre nem nagyon van különbség).
-
jUUh
addikt
Érdekes színű tokok...
-
petesejt
aktív tag
De most komolyan, ilyen utcalény nehéz egy közepes méretű, közepesen strapabíró telefont készíteni, kiemelkedően jó kamerával?
Pl. S7, vagy A5 méret és kivitel, S8 kamerával.
Nem, nekem az S7 kamerája még nem jött be, nem bírom a mobilok tipikus homályosodását az erősebb fényforrások körül. Ez alól az első két kivétel a P9 és az S8 lett, szerintem valami jobb, kevésbé tükröződő üveget használhatnak bennük, de a P9 sajna sötétben nekem már túl zajos. Az S8 kamerája bőven elég is lenne egy S7 / A5 házban, nem vágyok én dupla kamerára....
-
HKorn
veterán
Home gomb-os trükkök is nagyon bejönnek a 2017-en, 2x megnyomásra kamera, hívásfelvétel, 3x megnyomás 1 kezes mód stb, ha hátrakerül a 2018-on akkor ezek is bukta.
-
petesejt
aktív tag
válasz
#40359168 #12 üzenetére
...arról nem is beszélve, hogy iszonyat törékennyé teszi a telefont. Rengetegen panaszkodnak, hogy a hétköznapi használat folyamán (zsebben kisebb odaütés, pici nyomorgatás) máris reccsen el az S8/Note8 sorozat.
Ha az A5 nem lesz nagyobb, mint 70-71 mm széltében, és nem lesz lekerekített a kijelzője, plusz lesz olyan jó a kamerája, mint az S8-nak, megvan a következő telefonom.
-
törölt tag
Remélem, gyorsan lecseng a lekerekített sarkú kijelzők divatja, az égadta világon semmi értelme.
-
borand
aktív tag
válasz
bandigyerek #7 üzenetére
Nem a kijelző méretére vagyok kíváncsi, hanem a telefonéra. Amúgy az S7 edge 2 milliméterrel volt hosszabb és 4gyel szélesebb az s8nál, szóval kb ennyivel változhat. A3-asról nem írnak semmit, pedig 5 colos kijelzővel és kisebb házban király lehetne.
-
roli543
őstag
Remélem, hogy marad az A3 is mondjuk egy 5.2-es méretben, igazi kompakt telefon lenne
-
pusszycat
nagyúr
válasz
tamass.szabo #3 üzenetére
Ajánlom az UAG tokokat,nekem qu. bejönnek.
Nocsak, csak nem még az idén érkezik.
-
HKorn
veterán
Pont most érkezik az A5 2017, de annyira nem bánom hátlapi ujjlenyomatolvasó nem tetszett eddig se.
-
törölt tag
Pozitív változások
Kíváncsi leszek a méreteire és árára majd.
-
borand
aktív tag
Kíváncsi leszek a telefon méreteire.
-
batai15
félisten
Teszik lehet benevezek majd rá.
-
tamass.szabo
tag
Jesszusom de csúnya tokok.
-
dzsi23
addikt
Milyen jó, hogy már az A szériában is maszatolhatják a kamerát, az ujjlenyomatolvasót keresve. Ez az igazi prémium feeling.
-
D013
aktív tag
Mind a két variáns SoC-ja teljesen élhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest