- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már bocsi, de rólam igen sok személyes adatot kezelnek úgy, hogy ahhoz én nem adtam hozzájárulást.
Amikor egy androidos eszköz a "felhőbe" tölti fel a kedves tulaj névjegyzékét, amiben én benne vagyok, például. E-mail címek dettó. Vagy fényképek, amik engem ábrázolnak, vagy én is látható vagyok rajtuk. Stb.
Lehet mutogatni rá, hogy de hát nem is ők az elkövetők, de ez csak jogászkodás. Ők kezelik az adataimat (haverom Pistike nem is tudja, mert nem az övé a szerverfarm), pláne még ha a kereső "fejlesztéséhez" Pistike gmailes fiókjába küldött leveleim tartalmát is feldolgozzák. -
Shyciii
veterán
"A dolog filozófiai gyökerei ott keresendők, hogy ha a saját erőmből, a saját vagyonomat és jövőmet kockáztatva létrehozok valami nagyot (tegyük fel, hogy törvényesen),"
Mi az hogy tegyük fel törvényesen? Kapcsolatban vagy a versenyjoggal, és ilyet mondasz, hogy tegyük fel törvényesen? LOL. Amúgy meg iti bukik el a dolog, hogy tegyük fel törvényesen. A Google minden cselekedete annyira tiszta, és törvényes, minthogy egy sportoló se doppingol... Ilyen szintű versenyelőnyt csak törvényességgel nem lehet létrehozni, megalkotni.
-
Mivel alapvetően az USÁból jön a technológiai fölény, ezért igen. Ott pedig más a jogi kultúra.
Én azért örülök minden olyan próbálkozásnak, ami egy már államoknál erősebb multival szemben próbál fékeket és ellensúlyokat fenntartani. Vegyük észre, itt élünk a cyberpunkban. Előrelátás 30 évvel ezelőttről?
-
dolon75
senior tag
Melyik lenne az a saját vállalkozás, amelyet segítenének?
Talán a HERE [link] ugrik be, valami régi hír szerint összeállt német autógyártókkal, de azóta nem sokat hallottam erről. De lehet, rosszul emlékszem.
Másik topikban a böngészők kapcsán volt hasonló elmélkedés. Ott is arról folyt a beszélgetés, hogy rendben, megnézik, valami döntést hoznak, majd minden megy tovább, mert a user úgysem fog váltani.
-
Nem teljesen. A Meta - mint mega-konglomerátum - a külön cégeit, szolgáltatásait használja egymás erősítésére, és területenként az erőfölény megszerzésére.
Például a Google Maps igen sokban támaszkodik a keresőhöz összegyűjtött adatokra. Vagy az androidos telefonok által küldött helyadatokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest