- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Akár benne van, akár meg lehet kérdezni, nem létezik elfogadható indok a személyes adatok hozzáféséhez pl. egy zseblámpaprogramtól. Lehet itt félrebeszélni, meg lehülyézni azt aki erre kicsit jobban figyel mint a 'birka tömeg' (mert nagy része valóban az - bocs ha ez valakit sértene... 'akinek nem inge...' ugye...), de valós indok _akkor sincs_ rá.
-
zseko
veterán
internet: gondolom ellenőrzi van-e update
semmi szükség rátárhely tartalma: különböző skinek miatt
ez még talán érthető, és a saját szótár miatt is kellkontaktok: mondjuk ajánlás funkció
mondjuk helyettem ne ajánlgasson semmit, majd ha tetszik akkor továbbajánlom annak akinek én gondolom.fiókok: mentéshez
ezt bevallom fogalmam sincs mit takar pontosan, ám tekintve hogy sok más program is jól elvan nélküle és hiba nélkül működik, ez is teljesen felesleges.Azért hagy legyen már bennem egy egészséges paranoia, nem pedig hagyni hogy mindent sz@rt la akarjanak erőszakolni a torkomon.
-
zseko
veterán
Végre valaki aki érti mire gondolok
Mástól kaptam már olyat is, a fejlesztő jobban tudja mire van szüksége a programjának...
Igazad van, hogy sokmindenki tiltaná a sok google, szolgáltatói, és telefongyártói 'feature' szolgáltatásokat. Nálam is 50 szarság van fagyasztva, zöme samsungos marhaság, meg még a többi amit fagyasztani lehet törölni meg nem cucc.
Én is vevő lennék egy normális tűzfalra ami úgy működik mint a miui-ban. -
zseko
veterán
Nagyon aktív ez a Kaspersky. Talán túlságosan is...
Cseszhetem a jogok tanulmányozását, ha csak úgy lehet valamit telepíteni hogy vagy elfogadok mindent vagy nem telepítem, nincs hozzáférés tiltási lehetőség a google-nak 'köszönhetően'. QR-kód olvasóból pl. alig találni olyat ami ne akarna hozzáférést a telefonkönyvhöz, sms-ekhez, a böngészőm összes könyvjelzőjéhez, előzményeihez... A többi, relatíve 'hasznos' programrok elég érdekes szükségtelen jogkéréseiről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest