- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alkukirály
tag
Ötletnek jó, de a mostani világban felejtős.
Nem szabad elfelejteni, hogy egyre kevesebb lesz az emberek pénze, a Te gépeid pedig amortizálódnak, s fejleszteni is kell, az pedig nem kis pénz... -
mi anno minden iskolai szünetben tartottunk LAN partyt, ma már maradok a szexi magassarkú csizmás nőknél és a forralt bornál
-
manoarc
senior tag
válasz
Thunderzolee #7 üzenetére
Köszi , tolmácsolom az illetékesnek de azért még jöhetnek a kommentek
-
-
Thome
veterán
Nem akarom elcseszni a kedved, de a mai pénztelen világban kb halott ötlet.
Tán óradíjban lehetne még profitálni belőle, de így is elég valószínű a bukta.. Példaképp 500ft/óra/gép.
-
7600 GS
addikt
Én támogatom az ötletet, de sajna kecskeméti vagyok.
De mindenesetre sok sikert hozzá, biztos van felvevőpiaca az ilyen dolognak, mert LAN-ozni egy életérzés.
Marci
-
manoarc
senior tag
válasz
macimeister #3 üzenetére
Igen az 5k reálisabb , gyerünk még kommenteljetek !
-
macimeister
aktív tag
Nem azt a világot éljük, hogy valaki is kiadjon egy éjszakáért 15 rongyot. Akinek pedig nem akadály annak van gépe is és megoldja. Én spec maximum 5 ezret adnék egy éjszakáért, függetlenül attól, hogy otthon milyen gépem van és mennyire vagyok tehetős. Inkább a helyre hajtanék rá ahol tudnának az emberek lanpartyt csinálni mert pl senkinek sincs akkora háza. A komplett konfigokkal felszerelt terem szerintem bukta. Főleg, hogy nagyon hamar nem érnek a konfigok semmit és legalább 10 csúcskonfigot kellene fenntartani. És persze amit te is említettél, hogy mindenki a saját cuccát szokta meg
-
nincsisbéla
aktív tag
Sosem jártam lan partykra.
Ha hideg volt, akkor mi a kocsmában kötöttük ki suli után.
De sok sikert a haverodnak a beindításához!
-
bbazs96
tag
Fantasztikus ötlet! A költséget nem tudom hova tenni. Egy buktatója lehet neki, hogy sajáton mindenki szívesebben kockul.( Én legalábbis így vagyok vele, még ha a gépem nem is egy Fekete Laci, ami kell, azt elviszi) Egyébként jó az ötlet, nagyon tetszik. Egy éjszakára 17.00-másnap 10.00 egy 10-15k-t szerintem elkérhettek érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest