Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Sztem az alapértelmezett az azt jelent ha semilyen effekt nem aktív.
Aztán, hogy hány klikk ami nem sok megint más kérdés, és a menü név (annak elérésének bonyolúltsága) és a beállítani kívánt tulajdnság mennyire egyezik megint véleményes. Szerintem ezek jelen esetben nem ügyek. -
zoltanz
nagyúr
válasz
Brutális eb #276 üzenetére
Mondjuk ezt a képminőség vitát bukta.
-
zoltanz
nagyúr
"áttettem bicubic-ra, kicsit jobb lett, de még mindig van különbség. mindegy, nekem az említett funkciók is kellenek, "
Azért te is tudsz terlelni elöször a minőséggel van gondod meg nem tudsz beletekerni vagy mi, mikor megcáfolnak jössz azzal, hogy ez is meg az is kell. (lol)
Inkább had lássuk azt a hatalmas különbséget a minőségbe. -
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #198 üzenetére
Az átlag és kezdő felhasználónak, meg akik sűrűn cserélnek os -t vagy hordozhat eszközön (pendrive) tárolják a szoftvert azoknak az az ideális ha integrált kodekes videólejátszó szoftverük van (de azt is kell időnként frissíteni másért nem új szabványú videó kodek jön vagycsak más kiterjesztéssel pl ha felvásárolta valaki a céget és megváltoztatja). Körűlményektől is függ melyik a jobb sztem.
-
zoltanz
nagyúr
Holdember, szerintem nálad valami WMP anomália lehet, minden másnak a képe homályos,zavaros csak az tökély.
-
zoltanz
nagyúr
Windows 7 jó irány, de van még hova fejlődni, biztonság terén is pl ipari szabványok kiérdemlése. A felhasználói élmény javítása, külső megjelenítési témák engedélyezése, személyreszabhatóbb beállítások, menüket az aktív mátrixú kijelzőkhöz alakítani.
-
zoltanz
nagyúr
Hát az általábant így érteni is művészet, de mindegy.
Nevezzük birkának, de sztem nem kell tudni feltétlen egy kis titkárnőnek, hogy milyen "gyártmányú" a böngészője, de attól még nem változik a szitu.Te sok nagy céget ismersz amelyik engedi, hogy bármit telepítsenek a gépeikre?
-
zoltanz
nagyúr
Melletem biztos nem, mert használok mindent, bár ami bevált azon ne változtas szabály alapján az XP -a favorit majd a Vista aztán a Win7. Nem írtam, hogy biztos, hogy kitolják csak megérzés.
Az új Office milyen funkciót, formátumot, extrát tud felmutatni amiért mindenki fejvesztve váltani fog?IE9 meg marhára el fog terjedni ha nem lesz XP -re.
-
zoltanz
nagyúr
Office 15 az mi? 14 az a 2010 -es azt tudom. (bár én elvagyok a 2007 -el 12 -essel is, az is inkább külseje miatt van meg, bár azthiszem a legnépszerűbb a 2003 a 11 -es)
Live Wave 4 -et hagyjuk. IE -t meg ki az aki használja? Sztem megérhetjük, hogy az XP támogatását megint kitolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Total Commander
- Samsung SmartTag2 teszt
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged