- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz #81733120 #48 üzenetére
Végülis nem rossz ötlet. A mai telefonok olyan egyformák, nem látszik rajtuk, hogy alsóközép vagy csúcskategória. De a nocccsok számával egyértelműen lehetne mutatni, hogy ez egynoccsos, akkor snapi 4xx szintű alapgép. A kétnoccsosak lennének a középkategória (Snapdragon 6xx) A háromnoccsos a felső, és a négynoccsos a csúcs kategória. Aztán lennének még ötnoccsos prémium/pro kiadások is.
-
aTe014
aktív tag
"Vagy az előző évig belső(snapdragon 821, kevés ram) a G6-ban."
Ha valaha is használtál volna G6-ot, akkor nem írnád ezt. És korábban írtam, hogy 'adjaazIsten', hogy a G7-be ne 835-öt tegyenek, mert akkor pl. te is ezt a tavalyi SOC-os mondokádat folytathatnád, holott a a mindennapi használatra a 821 is elég.
ui: a többivel egyetértek.
i14Pro
-
takysoft
tag
Az LG valahogy mindig értett hozzá, hogy tökéletes telefonokat készítsem, amikben nincs semmi olyan hiba vagy apróság, ami az egész szériát lehúzná a sárga földig, és beledöngölné a porba.
Mint a G3 QHD kijelzője mellé pakolt gyenge SoC és túl kevés (2gb) ram a szolgáltatói változatokban
Vagy a Bootloop hibák a G4-ben.
Vagy a randa desing és felsleges modularitás a G5-ben
Vagy az előző évig belső(snapdragon 821, kevés ram) a G6-ban.Biztosan ugyanilyen remek döntés lesz az OLED kispórolása a G7-ből is
I will live forever or die trying
-
Mr.Silkó
veterán
Sokat gondolkodhattak Eldzsíéknél, hogy mi legyen az újítás idénre, amivel eladják a telefonjaikat. Semmi különöset nem tudtak kitalálni és beletenni, ezért gondolták, hogy legalább a neve egyedi legyen.. #facepalm
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Nem annyira csúnya, de szvsz sehol sincs a G4hez képest. Milyen szép is volt az a teló.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
aTe014
aktív tag
válasz dajkapeter #38 üzenetére
"Bár, ha jól tudom a V széria mindig jobb volt a G-től."
Valóban, a prémium kategória a V-széria, a G pedig a csúcs. (Ken Hong említette egy interjúban)
Viszont akkor kíváncsi leszek, hogy a G7 Snapi845tel vagy 835tel fog-e jönni. Sajnos már látom előre, ha 835tel, akkor jönnek a károgók, hogy tavalyi SOC stb....
i14Pro
-
dajkapeter
senior tag
Még szerencse, hogy megvettem a V30-at. Igaz, sokan kérdezték már, hogy S8+? meg már hallottam az S9+ kérdést is. Ez a G7, ha egyáltalán ez lesz a neve, nem lett szép. És semmivel se jobb a V30-tól, ami 1 év számlás garival már ~175e. Az első olyan gyártó számomra az LG, akinél a második telóm is LG. De úgy látom nem jó irányba haladnak...
Bár, ha jól tudom a V széria mindig jobb volt a G-től.Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Matada2.3
veterán
Hát, remélem mutatni fogják a felzárkózás jeleit. A ThinQ az meg olyan mosógép feature érzésű. Kíváncsi leszek.
Finn the human
-
somogyib
őstag
Azt a renderképet egy fantáziátlan PS bajnok más telefonokból ollózta össze. Remélem az LG-nél ügyesebb designerek dolgoznak.
-
leslien
nagyúr
remélhetőleg jó lesz a kamera és nem csak a Google közreműködésével .... hmmm
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
törölt tag
-
törölt tag
Elég undorító, főleg, hogy fent is van egy nagy káva... Még a kínai másolatok is jobbak ennél, legalább azoknál nincs ilyen - viszonylag - batár nagy káva felül + még a notch...
Alulra nem szerettek volna még egy notch-ot tenni? Sokkal jobban nézne ki. -
Persie12
aktív tag
Huawei mate 9 hátulról
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
jacis
nagyúr
Remélem csak vicc, hogy a felső káva is megmarad meg nocs is ott marad mert akkor ez így egy mocsok lesz.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Anulu79
addikt
A G6 után külsőre én szebbet vártam. Nekem a G6 is bejött de ez elég béna nekem.
-
Májkülnájt
tag
Mate 9 hátulról XD
Pedig nekem bejött a g6/v30 hátsó dizájn -
Medocsabi
addikt
Hát tuti nem fogok G6ról váltani. Mondjuk nem is érzem szükségét,jelenleg teljesen kiszolgál a telefon,kiváló képeket csinál,gyors, semmi nem akad rajta amit használok,nekem pörfekt!
szerk: az itthoni árára leszek kiváncsi majd.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kamerára kíváncsi lennék, hogy érdemben fejlődik-e, egyébként maga a telefon nem tetszik..
-
Swinegod
őstag
LG Mate Galaxy X, nice
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
senior tag
Teljesen logikus döntések sora a gyártók részéről, hogy olyan merész és újító dolgokat emelnek át a versenytársaktól, mint
- a bővíthetetlenség,
- a jack elhagyása,
- a "pengésítés", az akkuméret és ezzel az üzemidő kárára,
- legújabban pedig a belógó szenzorsziget.Oh, wait...
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
mg1992mg
senior tag
válasz robertosz91 #8 üzenetére
Oreo mai napig nincs se G6-ra se G5-re, s lassan egy egy éves rendszerről beszélünk.
-
őstag
Az LG közvéleménykutatást végzett, hogy a vevők akarnának-e nocccsot a G7-be.....ezek szerint a többség igennel válaszolt.
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Csak egy notch?! ZTE-nél kettő is van!
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Gábor-KJ
őstag
Fuuujjj de ocsmany!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
robertosz91
tag
Ha olyan gyakran lesz rá frissítés mint a g6-ra, akkor kenjék a hajukra... Meg a szarul megírt gyári kamera szoftverről már nem is szólva...
Az élet jó, csak meg kell tanulni lebegni a sz@rban.
-
Saccco
nagyúr
válasz pauliboy23 #5 üzenetére
Nocsak, nem hiszem, hogy ezt jól megtinkenülték.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
chapo
tag
Hát ez már a legalja mindennek, ha tényleg ilyen lesz. Alulfelül káva + a noccs.. Bravó LG, tiéd a citromdíj.
-
kiezTe90
senior tag
Van felül káva, és azon még notch? Ez már a teljes elvetemültség!
Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
borand
aktív tag
S9 notch edition by LG. (Kivétel a hátlap.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest