- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
Azért abban bízom, hogy nem sikerül annyira "optimalizálni" a rendszert, hogy amelyik HW ma elbír egy HD-streamet, az pár év múlva nem fog. Ha ez igaz lenne, vagy ha csak ez sejtés megül a fejekben, akkor elég rossz felé tartunk.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
A T618-cal van tapasztalatom a Samsung Tab A8-ban, azt egy lebegő ablakban megnyitott YouTube és egy böngésző már meg tudta erőltetni. Böngésző + szövegszerkesztő együttes használata szintén, pedig grafikailag ezek sem durván intenzív feladatok.
Az egyértelmű, hogy nem játékokra szánják, én sem arra céloztam, a következő mondatban direkt azért írtam, hogy a rendszer jó optimalizálával alapfelhasználásra valószínűleg elegendő. A nem túl bizalomgerjesztő alatt pedig azt értettem, hogy egy most kétéves belépőszintű SoC gyenge GPU-val + az olcsóbb verzióban a 3 GB RAM vajon milyen teljesítményt hoz két-három év múlva, egy HD-streamet el fog-e vinni még normális minőségben?
-
Atocha
senior tag
viragdani01 " a Unisoc T616 lapka azonban nem túl bizalomgerjesztő. "
Ezt nagyon gyorsan abba kellene már hagyni! Kipróbáltad egyáltalán? Mire nem elég??? Arra hogy fészbukozzon meg twitterezzen? Újság olvasásra?
Abszolút használható és amire ez a tab tervezve van arra maximálisan elegendő!
Aki meg gémer az vegyen dem9000 vagy q.gem1-et.
De nagyon komolyan kíváncsi lennék rá, hogy kipróbáltad e már és ha igen, mégis hová nem volt elég, ahová ezt a csipet tervezték!
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy hét múlva csütörtökön délután egytől európai premiert tart a Realme a 9-es széria okostelefonjainak és a Realme Pad Mini táblagépnek.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest