Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Én is arra gondoltam, de akkor pontosítok:
LXDE alatt ha a címsorra kattint jobb egérgombbal, akkor van egy olyan menüpont, hogy dekoráció eltávolítása. (Emlékezetem szerint XFCE alatt is van, de fix me) Ekkor a címsort leveszi és a tabok vannak legfelül.
A külön gomb pedig elhozható, ha a fül melletti üres területre kattint jobb egérgombbal, és a menüből kiveszi a pipát a "Menüsor" elől.
-
DS39
nagyúr
-
LonGleY
veterán
Jó, de azért az a fényes, 2000-es évek 3D cuclija nagyon kitűnik (nem jó értelemben) a többi ikon közül. Engem is zavar, ha valamit túlegyszerűsítenek, de összehasonlítva az újakat a régiekkel, én nem térnék vissza hozzájuk (annak ellenére, hogy a Chrome logó váltáskor én is hüledeztem, hogy még rendes árnyékolásra és részletezésre sem voltak képesek). Vannak ilyen jellegű tragédiák világszerte, de szerintem a böngészőket ez még nem érintette rosszul.
-
LonGleY
veterán
A nagy képen nézegetve úgy tűnhet, igen. De ne felejtsük el, hogy ez egy ikon, és az számít, hogy kicsiben hogy néz ki a többi applikáció mellett. Nekem bejön, most sokkal inkább passzol a letisztultabb ikonokhoz. A régi talán túlzottan kontrasztos volt, ezzel erősen rajzolt hatást elérve.
új:
előző:
Most nézem, hogy a Chrome micsoda vicc, hogy a fehér kört nem bírták ragyamentesíteni 32-es méretben, 16-osban pedig még rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Kuponkunyeráló
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- War Thunder - MMO Combat Game
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest