- Yettel topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm!

-
Moddingboy
Modder
válasz
HornedReaper
üzenetére
Narancssárgában is nagyon szép a karbon minta
Biztos jól mutat a motoron 
*Akinek van Facebook profilja az kérem kattintson az alábbi linkre és "tetszik"-elje a képemet.
Részt veszek egy Case Modding Showdown 3 nevű nemzetközi versenyen és a zsűri értékelése mellett vannak bónusz pontok is. Ilyen bónusz ez a feladat is. (nehogy kimaradjon a Fb a buliból...)
Köszönöm Mindenkinek aki szavazatával támogat!
-
Moddingboy
Modder
válasz
HornedReaper
üzenetére
Ott a pont!
Én is az általad linkelt matricát akartam használni csak nem volt szimpatikus a magas ára. Ezért maradtam a nyomtatott verziónál, de nem zárkózom el afelől, hogy idővel újrafóliázom ezzel a 3M márkájúval. 
-
Moddingboy
Modder
Overlocker - Sose voltam a ház modding és egyáltalán a ház használat híve - Hehe ezen jót mosolyogtam

- = Zk = - - Valóban egy kis miniATX-es házról van szó (18x36x39cm), de ez legyen a legkisebb gond
A méretből adódó legnagyobb problémám a kábel rendezés... más gondom nincs is vele.retfirg - Mindenki más ízléssel rendelkezik.

A Batman-es téma pedig... merész ötlet. Főleg a kétarcú kalapács vs. políros megoldás

-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Szeretném megköszönni a PROHARDVER!-nek, hogy megszületett ez a cikk (nagyon meglepett amikor rábukkantam
) továbbá köszönöm Mindenkinek a pozitív hozzászólásokat amik nagyon sokat jelentenek számomra ill. plusz erőt adnak egy esetleges következő projekthez 

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Biztos jól mutat a motoron