Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• asdf_

veterán

válasz Vodar #95 üzenetére

2. Időről időre jön ezzel valaki, hogy nőttek a banki költségek. Én ezt nem tapasztalom, ugyanannyi a banki költségem most, mint 5 évvel ezelőtt.

Nekem is (ettol fuggetlenul a szamlacsomagom mar lezart, akik most akarnanak ennel a banknal lakossagi szamlat nyitni, 1000 Ft/ho-rol indulnak, es csak fizetesutalassal meg koltessel lehet lejjebb vinni). Ellenben a ceges szamlarol (ahova viszont atterheltek mindent a p***ba), 200e ft felvetele atm-bol anno 620 Ft-ba kerult, majd a nagy tranzakcios ado meg a penzugyi rezsicsokkentes eredmenyekepp valahol 2200 Ft korul volt a teteje. Es a ceges havi szamlavezetes minden pereputtya anno megvolt anno 6-7e-bol, a csucson 20e folott volt, de most is olyan 12-14e/ho.

• DS39

nagyúr

válasz Vodar #95 üzenetére

kérlek, havi zárlati díjak, megemelkedtek, alapcsomagokban, amit az ember csak azért nyit hogy a fizetését kapja rá, semmi extrát nem akar. az átutalási költségek nőttek, és az éves kártyadíjak az OTP-nél 1,5-szeresére emelkedtek.

ha te nem vetted észre, akkor pont abba a rétegbe tartozol, aki annyit keres, hogy nem számít neki az a 2-4000 Ft plusz, vagy mert olyan csomagod van, mint említettem hogy minimum 150k (asszem ennyi nálunk) felett nincs havidíj, stb, stb kedvezmény jár.

a havi két ingyen jól jön valóban, illetve jól jött volna 10-15 éve, amikor több volt a kp forgalom és kevesebb helyen lehetett használni kártyát. én szinte mindenhol azt használom. kivenni kp-t talán havi egyszer veszek. az nekem kb havi 250 Ft költségem lenne, ennyit spórolok, de ha évi 3599 Ft (új ügyfélnek 4400) kártyadíjat vonnak le évente, akkor asszem nem jártam jobban.

szerk: igen tudom, nem is kérek már jó ideje papír alapú számlát. de az minimál összeg 50 Ft kb. mondjuk én azon röhögök, hogy a drága volt csányi banda a WC papíromnál rosszabb minőségű papírra nyomja, míg az összes közüzemi ingyé ontja a szép fehér papírkákat. :D

Új hozzászólás Aktív témák