- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Segíts légyszi, mert a hsz. -ed egy kicsit elbizonytalanított a "fajtámat" illetően! Melózok rendesen, mint a legtöbben. Minimálra bejelentve, mint a legtöbben. A főnököm vállalkozó. Oszt, szoroz, ügyeskedik, próbál életben maradni, mint a legtöbben. Ha mindent legálisan csinálna, akkor belefulladna a terhekbe, mint a legtöbben. Nem tudná eltartani a családját és ami még rosszabb, hogy nekem sem lenne munkám. Tehát, megkapom kis kezembe a pénzemet. Menjek a bankba sorbaállni munkaidőben, hogy befizethessem a számlámra? Addig ki melózna helyettem? Keresgéljek bankautomatát, amin feltölthetném? Már ha a bankomnak lenne ilyen szolgáltatása. Van okostelóm, sztem értek is hozzá, netem is van. Na és, mennyivel vagyok előrébb? Van olyan, útba eső bevásárlóközpont, ahol van posta és némi trükközéssel meg tudok állni a kamionnal. Nem vészes, viszonylag hamar letudom. Szóval, szted én melyik "fajtához" tartozom?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- Egyedi ékszerdobozka
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest