- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
A sárga csekk lehet elavult, de ha szépen lefűzve-rendezve tartja az ember, akkor pattoghat a szolgáltató hogy díjhátralékod van, van mit az orra alá dörgölni, a számlakivonat meg olyan amilyen, azt nem nyomtatod ki és utólag túrni kellemetlen.
Na meg a véletlen túlszámlázást csekken nem fizeted be és elmész reklamálni, csoportos beszedésnél meg legyél detektív végtelen szabadidővel hogy visszakapd, amit le kívánnak nyelni.
(digi is nemrég kétszer küldött csekket, nem az az X ezer vágott volna földhöz, csak az utánajárás...)Az meg hogy végre nem pénzfelvétel lesz a kártyás fizetés, az öröm. Csak a sárgacsekk-automata működhetne normálisan, mert megvártam míg előttem papi befizette a fél panel csekkjét előttem, nekem meg visszadobta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest