- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
A sárga csekk lehet elavult, de ha szépen lefűzve-rendezve tartja az ember, akkor pattoghat a szolgáltató hogy díjhátralékod van, van mit az orra alá dörgölni, a számlakivonat meg olyan amilyen, azt nem nyomtatod ki és utólag túrni kellemetlen.
Na meg a véletlen túlszámlázást csekken nem fizeted be és elmész reklamálni, csoportos beszedésnél meg legyél detektív végtelen szabadidővel hogy visszakapd, amit le kívánnak nyelni.
(digi is nemrég kétszer küldött csekket, nem az az X ezer vágott volna földhöz, csak az utánajárás...)Az meg hogy végre nem pénzfelvétel lesz a kártyás fizetés, az öröm. Csak a sárgacsekk-automata működhetne normálisan, mert megvártam míg előttem papi befizette a fél panel csekkjét előttem, nekem meg visszadobta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen routert?
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest