Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Tudom, én is ezt várom, hogy a touch és az iphone között már csak a hívás és sms képesség legyen az eltérés, valamint, hogy az akkori új touchnak majd lemenjen az ára.
Addig meg elvagyok az első generációs touchommal
Viszont a kamerát eléggé feleslegesnek tartom touchba, gpsnek és teljesértékű kékfognak több értelmét látom:S
-
(An)Dante
őstag
Már nem nagyon van hová fejlődnie. A 64GB modell után jövőre elvileg 128GB kiadás is érkezhet, de szerintem ez már totál felesleges lenne, így a GPS és kamera jelenléte sokkal valószínűbb. Már csak azért is, mert ugye az iPod nano már jelenleg is rendelkezik kamerával, valamint az Apple nemrég felvásárolt egy navigációs céget, tehát jövőre logikus lépésnek tűnik egy saját navigációs megoldás integrálása, pláne mióta a Google inkább rivális, mintsem partner az Apple szemszögéből..
-
<NewL>
addikt
pont valami ilyesmi kellene nekem,amin van kihangosító és jó olcsó lenne,aki tud ilyet ne tartsa magában

-
Zirowe
nagyúr
Hm..
Ipod touchra is jó lesz, ez egy remek hír, már csak az kéne, hogy más navi programokkal is együttműködjön, ami nem biztos, hogy valószínű:SBár még két három év és feltehetőleg gps is lesz a touchban

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Programozás topic
- Metal topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest