Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabcseee

tag

válasz Gabcseee #40 üzenetére

Tehát nem volt elég, hogy a Viszta óta bevezetett egyetlen valós és létező előnyt , az Aerót is módszeresen kiirtották ebből az "OS"-ből, most még az átlagLÚZERek egyetlen örömét, és legjobb barátját a Start Menüt is gallyra vágták ! :C :R :W

• Gabcseee

tag

válasz Attichu #39 üzenetére

+1

ehhez már csak egy dolgot tudok hozzáfűzni: Végleg kinyírta a Start menüt a Microsoft a Windows 8-ban :C :R :W

Egy dolog nem fér a fejembe, hogyan gondolhatják komolyan ezt a visszafele totálisan inkompatibilis giccsparádés oredenáré hodály nagy bughalmazt redmondék a jelenleg a piacon futó gyakorlatilag mindent tudó, igényes felülettel ellátott Androidos konkurrenciák mellett amik még a Microsoft szoftvereivel is kompatibilisebbek, mint a Microsoft szoftverei a saját rendszereikkel?? :Y :F

• Gabcseee

tag

válasz Talma #22 üzenetére

Két dolog:

1. több ezer gépet szervízeltem már , szakszervízben is, magán úton fusiban is, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány kuncsaftomnak volt VT/x , VT/d támogatású processzora. :C

2. a másik dolog az hogy én virtualizáltam már akkor szimpla magos 400 Mhz környéki, 128-256 MB ramos Celeroncsokban XP-t , 2002 környékén, hibátlanul, és gyorsan, 64 mega virtuális rammal, amikor még hírből sem ismerték a multikóros processzorokat :W

Tehát az hogy nem indul el a Win8 ha egyébként megkapja a gépigényét (1 GB ram, 1 GHz) viszont az őt hosztoló processzor nem támogatja a VT/x-et az bizony hogy a Windows 8 hibája, mert szándékosan ellenőrzni, hogy virutális gépben fut-e, magyarán SZÁNDÉKOSAN NEM INDUL EL ! :O :(

Én pedig SZÁNDÉKOSAN nem fogom a gépemet szétb**ni a tesztje miatt, és széttrancsírozni, az egész gépemet, Master Boot Recordostul, és az összes Boot Sectorom feltúrásával még egy Windóz 8acska kedvéért sem :(
    Ha nem lenne ekkore egy gagyi giccsparádé, akkor talán szánnék rá annyi időt, hogy készítsek a gépem jelenlegi állapotáról egy FULL disk image-t MBR-estül és utána lehetne a Windows8nak szépen vadul tönkretenni, és szándékosan bootolhatatlanná tenni az összes előző Windows verziót, mint ahogy az bevett szok(p)ás a Windows Viszta óta ugye... ahol a Viszta telepítése egyben azt is jelenti hogy szépen elfelejtheted az XP-t illetve külön szakkönyveket kell kiolvasnod, hogy hogyan lesz hajlandó engedélyezni az XP indulsát. A visszafele szándékosan félig (se) kompatibilis NTFS fájlrendszerével és a marhajó boot menedzserével, mert neeeeeem nem volt jó 10 évig a boot.ini-t átszerkeszteni, notepaddal, áááá külön programokkal kell sz*pni ahoz, hogy a bootmenedzsert átkonfiguráld... :W :C kínkeservesen
    Nos ennyit a Viszta és az utána kijövő opercáicósnak titulált rendszerek "fícsöreiről" :W :R

• Gabcseee

tag

válasz Glenda #11 üzenetére

Nekem eddig minden OS-t sikerült VirtualBoxban (is, többek között) virtualizálni, még a drágalátós Winf... dows 7-et is. Az hogy nem viszi a VBOX a Win8-at az apalosan leminősíti ezt az OS-nek látszó bughalmazt, de nem kicsit, hanem nagyon. :C :W

Majd ha lesz miről beszélni akkor írtjatok ! :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés