- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabcseee
tag
+1
ehhez már csak egy dolgot tudok hozzáfűzni: Végleg kinyírta a Start menüt a Microsoft a Windows 8-ban
Egy dolog nem fér a fejembe, hogyan gondolhatják komolyan ezt a visszafele totálisan inkompatibilis giccsparádés oredenáré hodály nagy bughalmazt redmondék a jelenleg a piacon futó gyakorlatilag mindent tudó, igényes felülettel ellátott Androidos konkurrenciák mellett amik még a Microsoft szoftvereivel is kompatibilisebbek, mint a Microsoft szoftverei a saját rendszereikkel??
-
Gabcseee
tag
Két dolog:
1. több ezer gépet szervízeltem már , szakszervízben is, magán úton fusiban is, de egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány kuncsaftomnak volt VT/x , VT/d támogatású processzora.
2. a másik dolog az hogy én virtualizáltam már akkor szimpla magos 400 Mhz környéki, 128-256 MB ramos Celeroncsokban XP-t , 2002 környékén, hibátlanul, és gyorsan, 64 mega virtuális rammal, amikor még hírből sem ismerték a multikóros processzorokat
Tehát az hogy nem indul el a Win8 ha egyébként megkapja a gépigényét (1 GB ram, 1 GHz) viszont az őt hosztoló processzor nem támogatja a VT/x-et az bizony hogy a Windows 8 hibája, mert szándékosan ellenőrzni, hogy virutális gépben fut-e, magyarán SZÁNDÉKOSAN NEM INDUL EL !
Én pedig SZÁNDÉKOSAN nem fogom a gépemet szétb**ni a tesztje miatt, és széttrancsírozni, az egész gépemet, Master Boot Recordostul, és az összes Boot Sectorom feltúrásával még egy Windóz 8acska kedvéért sem
Ha nem lenne ekkore egy gagyi giccsparádé, akkor talán szánnék rá annyi időt, hogy készítsek a gépem jelenlegi állapotáról egy FULL disk image-t MBR-estül és utána lehetne a Windows8nak szépen vadul tönkretenni, és szándékosan bootolhatatlanná tenni az összes előző Windows verziót, mint ahogy az bevett szok(p)ás a Windows Viszta óta ugye... ahol a Viszta telepítése egyben azt is jelenti hogy szépen elfelejtheted az XP-t illetve külön szakkönyveket kell kiolvasnod, hogy hogyan lesz hajlandó engedélyezni az XP indulsát. A visszafele szándékosan félig (se) kompatibilis NTFS fájlrendszerével és a marhajó boot menedzserével, mert neeeeeem nem volt jó 10 évig a boot.ini-t átszerkeszteni, notepaddal, áááá külön programokkal kell sz*pni ahoz, hogy a bootmenedzsert átkonfiguráld...kínkeservesen
Nos ennyit a Viszta és az utána kijövő opercáicósnak titulált rendszerek "fícsöreiről" -
Gabcseee
tag
Nekem eddig minden OS-t sikerült VirtualBoxban (is, többek között) virtualizálni, még a drágalátós Winf... dows 7-et is. Az hogy nem viszi a VBOX a Win8-at az apalosan leminősíti ezt az OS-nek látszó bughalmazt, de nem kicsit, hanem nagyon.
Majd ha lesz miről beszélni akkor írtjatok !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest