Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misály

addikt

válasz .tnm #85 üzenetére

"nem a Metro-t akarom kerülni egy-az-egyben, hanem azokat az útvonalakat, amikor dekstop-ról indulva, desktopra érkezem és közben 3-4 műveletet el kell végeznem a Metro-ban."

mondanál pár ilyet, tudod nem megy a szövegértés... mellesleg ilyenkor lesz a metro egyszerű startmenü és időben nem vesztesz semmit a klasszikus start menühöz képest.

"őőő, Windows Store mire lesz?, a Gadget-ek keretrendszere pedig nem 3rd party és egy rakat Gadget-et az MS készített (vagy MS dolgozók). mellesleg, ha a windows-ból kiutáljuk a 3rd party alkalmazásokat, akkor, nos, akkor a windows gyakorlatilag hallott lenne. és nehogymár azért a 10 beépített Metro app-ért legyen értelme a Metro-nak, ezt Te se gondolhatod komolyan. ez a 3rd party-re mutogatás eléggé mellément. (nem baj, próbálkoztál egyet)"

Szólj ha látsz annyira gyors gadgetet mint amennyire gyors most a metro... szövegértés khm...

""a shutdown -r amit bármikor beírhatsz..."
    ez megint egy gyors és kényelmes megoldás.)" állítólag értesz hozzá, akkor meg mit rinyálsz...

"hisz végre vége lesz a negyven ablak közötti katyvasznak"
    hogy téged idézzelek: itt van a kutya...
    Eddig is használhattad az ablakaidat csupa teljesképernyős módban, és a tálcán, vagy a alt/win+tab-bal váltohathattál köztük. szerintem vagyunk egy páran, akik szeretik kihasználni (és sokszor kénytelenek) a teljes multitasking adta lehetőségeket. - most is lehet, sőt fejlődött
    igazából Te nem is amellett kampányolsz, hogy mennyire jó a Metro asztali PC-re, hanem amellett, hogy neked igazából nem is kell asztali PC, a következő generációs XBOX teljesíteni fogja kb minden vágyad." Én vagyok demagóg?

Én tényleg ~40 ablakot használok meló közben (hiába no a nagyvállalati serveradminság átka)

"az is egy érdekes jelenség, hogy bejöttem a topikba, hogy jelezzem van alapja a MetroUI-t érő kritikáknak és annyira utolsó vérig véded ezt a rendszert (amit mellesleg, Te se használhattál sokkal többet, mint mi. miért ne lehetne az, hogy Te vagy az, aki még nem fedezte fel, hogy amint elmúlik az újdonság varázsa Te is egyre kevesebbet nyitod majd meg a Metro app-okat, és egyre többször érzed majd úgy, hogy a metro UI kb. annyi szerepet tölt be, mint egy töltő képernyő) -gratulálok sokat láttál belőle...
    ...szal, annyira véded, hogy kénytelen voltam a másik szélsőségbe esni, csak hogy ellensúlyozzam az elfogultságodat. nem tűrhetetlenül rossz a metro, csak sokkal rosszabb, mint ami eddig volt - ki az elfogult?-, ezért kell majd mérlegelni, hogy a win8 további előnyeivel (meg az esetleges win7-esitési lehetőségeivel) megéri-e." - én meg poénból melóra kipróbáltam itthon (éljen a hétvégi felügyelet) nyilván nem használtam ki, csak nyomkodtam összevissza és flesseltem az animációkon...

"egyébként anno a vista(akkor még Longhorn) bétáját én meg telepítettem floppiról 3.11-et huhú elsők között raktam fel, és nagyon tetszett a felület (aztán ott is jött szép lassan a fekete leves, directaudio kidobása, amivel a hangkártyám kb értékét vesztette; gyenge gyártói device driver támogatás...). csak, hogy lásd, hogy nem vagyok a változás ellen. (a win8 desktopon is tetszik az új felpattanó ablakok sematikusabb rajzolata, szolidabb színei, szélei.)" remek, de egy változó ablak-skin harmatgyenge változás a start-screen-hez képest, jut eszembe ctrl-shift-escape megvolt már? Pislogni fogsz...

Új hozzászólás Aktív témák