- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOM-202
senior tag
válasz
Quasi_modo #43 üzenetére
Pont azért nézném meg újra mert amit talán láttam belőle a sötétben az tetszett.
Az előzetes megnézése nélkül meg amúgysem ülünk be egyetlen filmre sem. Kivéve a nagyon várt és jó előre beharangozott instant klasszikusok amiknek egyébként is a gyüjteményben a helyük. -
TOM-202
senior tag
-
Blyan
félisten
válasz
anony.name1 #34 üzenetére
Szóval szerinted előtte való éjjel vették fel, ugye?
-
hkari
őstag
válasz
anony.name1 #34 üzenetére
Jó akkor én sem értem, de a nyakamat is ráteszem, hogy mind kettőbe elveri az S4-et is. Majd kiderül úgyis, de én biztos vagyok benne
-
kpal
nagyúr
Szép számmal lesz újdonság.
-
TOM-202
senior tag
Nem semmi a technológiabeli különbség. Ezek után most már nem is csodálom hogy a konkurencia tualjdonképpen lenyúlta tőlük.
-
Luser2000
addikt
Micsoda muzsika!
A kockáknak fel se tűnik! -
Teo.
aktív tag
Akit érdekel a 928, annak itt egy hivatalos videó,ma pakolták fel ....
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SRuXQk8g250Display: 4.5 inch WXGA HD OLED; Resolution 1280 x 768, Aspect Ratio 15:9, Pixel Density 334 ppi; ClearBlack display, Sunlight Readability Enhancement (SRE), High Brightness Mode (HBM); Luminance 300 nits (nominal max), 500 nits (High Brightness Mode); Color depth 24 bit, 16M colors, refresh rate 60Hz; Super-sensitive capacitive touch enables interacting with the display with gloves and long fingernails; Display active area: 58.37 mm x 97.28 mm; 2.5D Corning® Gorilla® Glass 2
Battery: Integrated 2000mAh battery, Li-po, BV 4-NW
Processor:1.5GHz dual core, Qualcomm MSM8960+WTR
Main Camera: PureView 8.7MP Auto Focus with Carl Zeiss Tessar f/2.0, 26mm True 16:9 optics, 1.4 sensor; Optical Image stabilization; Xenon Flash for Still Images, 1.4 sensor; Optical Image stabilization; Xenon Flash for Still Images; LED for Video; HD 1080p Video Capture @ 30 fps
Front facing camera: 720p HD video and 1.2MP still images
Memory: 1 GB RAM; 32GB internal memory (formatted capacity is less); 7GB free in SkyDrive with additional storage via subscription
Wireless Charging
Dimensions: 5.24 x 2.71 x 0.44 inches, Weight: 5.7 ounces (161.592 grams)
Connectivity
• Micro USB 2.0 HS with charging.
• A-GPS and Glonass
• NFC with secure element on SIM
• WiFi 802.11 a/b/g/n, 2.4GHz and 5.0GHz
• Bluetooth 3.0 + EDR BT Profiles: A2DP, AVRCP 1.4, HFP, HSP,
PBAP, OPP, RF COMM API
• Sensors: 3D Accelerometer, Proximity, Magnetometer
(compass), Ambient light (ALS), Gyroscope
• HAC (Hearing Aid Compliance): M3/T4 -
Aakisan
senior tag
jó cucc.Szeretem a Nokia értelmes cuccait.
-
batai15
félisten
ez a mikrofon volt a htc one-ban is?
-
vicze
félisten
Ahogy woland_y2k is írta Verizon miatt van ekkora felhajtás. A legnagyobb US szolgáltató, ahol eddig 1db WP telefon volt (822, szintén "saját"). Az US részesedésük miatt tolják 1000-rel, EU-ban már csak a CDMA miatt se lehet a 928. (A 900 az GSM volt.) Amcsikánál a Nokia név márkanév olyan mint nálunk a ZTE kb. semmi sincs asszociálva vele, most elég szépen ráfáznak, hogy 20évig hanyagolták főleg a CDMA piacot.
-
Wa2x_
veterán
Akkora marketingje van, ez tuti csak verzion only lesz?
-
hkari
őstag
válasz
anony.name1 #7 üzenetére
Le lett írva ott is, hogy nagy valószínűséggel még nem jelent meg az S4 akkor, amikor ezeket forgatták. Amúgy meg szerintem az S4-et is megeszi reggelire, szóval teljesen mindegy.
-
floatr
veterán
Ez az a mikrofon, amit a HTC telefonjából kipereltek? Mer akkor gratula...
Lassan már tudja a töredékét, amit egy 40eft-os zsebkamera. Ha nagyon rá lennék szorulva, akkor nyilván jó dolog ez, de ha egy minimális rákészülésre van lehetősége az embernek, akkor még mindig inkább a célszerszám.
-
falijja
őstag
válasz
anony.name1 #7 üzenetére
Hát legalább annyi vér lenne a pucájukban hogy az sgs4-el hasonlítanák ...bár szvsz azt is leveri a nokia hangfelvétele ...lehet nem volna nagy különbség ha azzal hasonlítanák.....
-
L4mie
veterán
válasz
anony.name1 #7 üzenetére
ezt újraforgatták később
azt hiszem amatőrök tényleg 920 al.
-
anony.name1
tag
Miért nem az S4-el hasonlítják össze? Az előző reklámfilmekben is az S3-at próbálták vele "fikázni"....
Plusz ezt a videót megnézve ki tudja mi igaz és mi nem. (Nincs semmi bajom a Nokiával egyébként)
-
xmaas
őstag
Csak nekem tunik ugy hogy hangosabb a SIII felvetele es azert is torzul annyira ?
Miert nem az SIV -el hasonlitjak ossze ilyen fantasztikus reklam videot kb. 1 ora osszerakni es mostmar csak ratudnak tenni a kezuket egy olyan telefonra
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
azigazimoris #3 üzenetére
A 920 tudtommal mono, a 808 meg sztereo.
-
Ricardo
titán
Marad puskapor a bejelentésre?
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
+ a 920-ban és mintha úgy rémlene, hogy az összes Lumiában
Csak talán a L920-ban és a PV808-ban 3 db van a többiben meg kettő... -
Cyberpunk
félisten
Jó lesz ez egyre szimpatikusabb. Reméljük a kamera is sokat javult itt már.
-
Quasi_modo
nagyúr
A 808-ban is valami ilyen van nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged