- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Double B
tag
Otthoni, vagy munkahelyi környezetbe ez tényleg csak "nice to have", de egy kavézóban vagy gyorsétteremben hasznos lehet - van ahol az asztalba integrálják. Miközben a haverokkal dumálsz kirakod magad mellé a telót és kicsit rátöltesz. Egy-két partnerük már van, de ezt igazán akkor kapnák fel ha egy Samsung méretű gyártó belerakná minden telójába.
-
weresgyufa
tag
Én így használom és szerintem teljesen jó funkció, ha el kell mennem, nem kell kicibálni a kábelt a telefonból, csak felállsz és mész a dolgodra... Az jó még, hogy pl az autós tartóban is van vezeték nélküli töltő+NFC chip amire be tudod állítani, hogy autós módba kapcsoljon a telefon, ha bedokkolsz, nem kell lépkedni, meg elindítani dolgokat... ez a lényeg, a kényelem. Amint megszokod, már egyenesen hiányozni fog.
-
gebro
aktív tag
Vagy éppen egy Bluetooth eszköz.
Egyébként nem hiszem, hogy kisebb költsége lenne ennek a megoldásnak, mint egy töltőnek. Arról nem is beszélve, hogy évek óta egységesíteni akarják a csatlakozókat, hogy megspórolják a töltőt.
Másrészt minden telefonon van PC csatlakozás, ami egyben tölti is a telefont. Tehát egy usb kábel + egy usb csatlakozóval szerelt dugalj, ami konnektorba való. Ilyet kaptam a jelenlegi telefonomhoz gyárilag a Nokiától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest