- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel ellentétben:
1. a PGP-ben lehet keresni: https://pgp.key-server.io/
2. nyílt forráskód
3. tetszőleges kliens -
-
Igen így működik az OpenPGP (is).. Biztos van PGP-hez is hasonló plugin mint a proton bridge, de engem az nem érdekelt mer a ctrlC ctrlV is megfelel.
Csak jeleztem hogy van egy egyszerűbb (fiókváltás nélküli) ingyenes (gnu) alternatíva is. Nem akarom senki üzletét elrontani..
-
-
Látom már nem kellett volna ezt a "károst" beleírni mert ez volt a leg lényegtelenebb és pont ezt szúrtátok ki belőle..
Akkor ismétlem: Szerintem teljesen felesleges email_szolgáltatót_ váltani.
Az OpenPGP megold minden titkosítási feladatot (végponttól végpontig) bármelyik mailszolgáltatónál.
-
-
Senki nem fér hozzá a kontaktlistádhoz.
Én ismerem X-et és ismerem Y-t is (nyilván megvan az email címük) ha azt is tudom hogy X ismeri Y-t és ők olyanról beszélnek ami engem érdekelne, akkor indulhat a megtévesztés..Végponttól végpontig való titkosítás..
Nyilván ha egy végponton nem titkosítják akkor már nem lesz titkos. Ugyanúgy mint a Google esetében, hiába nevezi a TLS-t titkosított levélnek.Telefonon az OpenKeyChain Biztosítja a PGP titkosítást. Mindenhol sima ctrlC ctrlV elegendő, de vannak böngészőre pluginek stb
-
Bocsi, a káros szó indoklása lemaradt. Azért mert pont így kezdenék hozzá megtámadni egy a kontaktlistádban szereplő személyt. Elhitetném vele hogy megváltoztattad a mail címed. (Ez egyszeri alkalom) Innentől beékelődnék közétek, természetesen mindent továbbítanék a valós régi címre.
"a Google betekinthet a levelek tartalmába is"
Akkor nem tud beletekinteni ha PGP-vel titkosítva van. -
Nem. Ezt nem nyered vele. Semmi köze ennek a levelezőszerverhez.. Használj normális ingyenes levelezőkliens progit, ez az ellenszere.
Csak azt nyered hogy a levelezőszerver üzemeltetője nem tudja kik küldtek neked levelet és mikor. HA az összes meglevő és jövőbeli ember akitől emailt fogsz kapni valaha is az protonra vált. Csak ezt nyered. Minden másra ott a titkosított levelezés OpenPGP-vel amit fent linkeltem. Semmilyen váltást nem igényel.
-
-
Szerintem teljesen felesleges email_szolgáltatót_ váltani. Sőt inkább káros.
Gyanítom akik ezt teszik nem értik mit nyernek ezzel. Gyakorlatilag semmit. -
Inkább a GPG-t javaslom: [https://gpg4win.org/]
Bármelyik levelezőkliensel, bármelyik emailszolgáltatóval, bármelyik oprendszerrel (pl Android) kompatibilis. Talán a Proton is csak egy OpenPgp-hez felokosított kliens (nem ismerem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bittorrent topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged