- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Srácok az mitől lehet, hogy a külső usb-s hangkártyával(SB X-Fi extreme fidelity) használom és asípol a hang, bármire állítom.
van egy gyanúm, hogy a profil miatt nem jó, mert ott csak 4.1, 5.0, 5.1 van megadva output-ra, de ez csak sima sztereó hangkari. -
hemaka
nagyúr
Feltettem a Julia-t. De ezek a betűk iszonyat ocsmányak. Nem lehetne valahol Win-szerű betűket varázsolni rá?
-
hemaka
nagyúr
Ha már ennyire mondogatjátok lehet megnézem én is jobban azt a Gimpet, mert nekem is fotózáshoz kell a PS egyébként.
-
hemaka
nagyúr
Egyik sem vagyok, de már jól megtanultam, hogy mit, hol és hogyan lehet vele csinálni.
Tudom, hogy a Gimp is hasonló, de azt akkor újra meg kellene tanulni és megmondom őszintén, ahhoz már nem lenne se időm, se kedvem. És nem ismerem a Gimpet(lehet ott is van?!), de PS-ben ugye lehet előre "programozott" effekteket használni, illetve különféle filtereket is, az is nagyon hiányozna. Nagyban megkönnyíti a dolgomat.Ha a Mint-et kérdezted... Világ életemben valamilyen Win-t használtam, mondhatni azon nőttem fel. És a Mint-nél éreztem azt, hogy erre könnyen át tudnék állni, mert könnyen kezelhető, gyors és pofás is. Illetve a driverekkel sem gyűlt meg a bajom, mert mindent fel ismert. Plusz ugye van benne ilyen csomag(nem tudom a pontos nevét), ami tartalmazza a Gimpet, médialejátszókat, Office-féleséget, ilyesmiket. Nem kell külön bajlódni a telepítésnél, mint pl. Win-nél.
-
hemaka
nagyúr
Ha lenne Photoshop Linux-ra, nem is használnék mást, csak Mint-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest