- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
Nekem az érintőpanel kapcsolója nem ment, ami zavart, de minimális hegesztéssel megoldható. A számológép gombra is ez igaz (ez nem igazán zavart). Minden más megy prímán.
(#26) Vegadog: Ez ua., mint a szoftverkezelő alkalmazás, csak webes felületen.
(#29) hemaka: Lehet, hogy tévedek, lehet, hogy nem, de nézd meg, hogy telepítve van-e a ttf-mscorefonts-installer csomag.
(#33) rtom: Leginkább a gnome verzió fejlesztését felügyelik, hisz nekik ennyire telik sajnos. Az lxde verzió is pl. közösségi fejlesztésű, így nagy késésekkel szokott érkezni. Jelenleg csak a 8-as verzióban érhető el: [link].
(#35) Kendek: Szerintem mindkettő jó döntés. Az hogy melyik tetszik jobban, az egyéni preferencia.
(#40) hemaka: Na ez érdekes, ezzel a buggal én is találkoztam.
Kijelentkezel, aztán be, és helyén lesz minden.
(#41) Metalfan: Az új Ubuntu rendszertöltési sebességén látványosan gyorsítottak, így értelemszerűen az új Mint is kb. ugyanilyen gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged