Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Háát a boot error elég tág... nem találja mit kell indítani, vagy elkezdi és belefagy?
Ubuntu topikban jobban tudnak segíteni, bár ennél több infó kellene (pl. van-e üzenet, helyreállító módban terminálig eljut-e, mikor jelentkezett - pl. frissítés után, hirtelen leállás után, buhera után, stb) -
haris
őstag
Boot error-ra nincs ötletem.
Én csak használom az Ubuntut, épp csak felületes ismereteim sincsenek
Szerintem igen, érdemes lenne megpróbálni nála a zorint, pláne, ha tetszett neki az Ubi, mert ugyebár a Zorin nem más mint egy Ubuntu egy másfajta skinnel+ egy-két compiz effekt alapból bekapcsolva
(talán kicsit optimalizálva, mivel gyorsabbnak érzem használni, mint Ubuntut) -
haris
őstag
Én is ugyanígy vagyok vele.
Leszedtem a 64 bites Free verziót, most live-ként arról írok.
Első tapasztalat nagyon gyors. Lenovo E125-öm van, vagyis nem egy erőművész (E350-el), az eddigi rendszerem Ubuntu 11.04, ahhoz viszonyítok.
Jópofák az effektek, nem fogják vissza a gépet, mégis látványos. (Eddig KDE felületen állítgattam effekteket, de akkor folyton meg-megakadt ez a kis proci, úgyhogy végül a sima Ubuntu került rá effektek nélkül, sima alap telepítésben, nem Kubuntu)
Magyar nyelv is van, bár azt live-ként nem engedi feltenni
Mivel live-ént tetszik a Zorin 6 (az 5öst is próbáltam pár hónapja, de az nem jött be), felteszem az Ubi mellé, és próbálgatom még élesben is. -
Az elődjét teszteltem élesben is, volt pár apró, bosszantó -főként grafikai- bug, de használható volt. Gyakorlatilag Ubuntu "belül", tehát leírás, infó, stb. van bőven. Mondjuk Gnome Shell, Pear OS vagy Cinnamon után a windowsos felület "linuxos" szemmel kicsit visszalépés, ezért is cseréltem Pear OS-re, majd Fedorára.
Akit nem zavar a windows skin (esetleg pont azt szereti), az bátran kipróbálhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest