- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Nekem speciel nagyon bejött a Bioshock: Infinite története.
Gagyinak semmiképpen nem nevezném és hardon elég nehéz is. (1999 mode)
De csak mondtam egy példát, vannak még nagyon jó játékok. Tény, hogy egyszerűbbek, de emlékszem én is mik voltak még a 90'-es években, meg a 2000-es évek elején, azért az hogy tényleg órákat kínlódjak csak egy résszel, az nem, nem hiányzik.
A másik, Dead Space szintén volt konzolra, tehát a minőség nem amiatt ment tönkre. -
keIdor
titán
"hol vannak mar azok a jatekok ahol sokszor akár orakat kellett szenvedni hogy tovabbmenj...de legalabb valos sikerelmeny volt ezzel szemben ma már az a pár ora elég sok gamet vegigpörgetni hard fokozaton, ami sokszor szanalmas...."
Na ez nekem speciel nem is hiányzik, jobb inkább élvezni a játékot, mint idegeskedni vele... plusz, régen ráért az ember órákat szenvedni vele, ma már nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Alexa
- Crypto Trade
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest