- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Pedig pont a quad dac ami kiemeli a többi telefon közül számomra és vagyunk jó páran akik így vélekedünk!
Nem vagyok LG fan sosem volt tőlük telefonom, de hallgatni hallgattam már és tudom értékelni azt ami jó, a quad dac, és a beállításai vitathatatlanul a legjobb a telefonos mezőnyben és partiban van nem egy AMP lejátszóval.[ Szerkesztve ]
-
tag
Hát igen, értelek...
Mindenesetre az LG pont azt veszítette el, ami régebben sikeressé tette.
Pont azt, amit Steve Jobs tudott, a feledés homályából sikeressé tenni egy terméket.
Pont ez fáj LG rajongó létemre, hogy karnyújtásnyira vannak a maradandó készüléktől.
És pont nem tudják átlépni a küszöböt, mely ismét a régi dicső fényt jelentené!
Pont egy művész kellene nekik, aki megmutatná, mit akarnak az emberek!,,Az emberek gyakran nem tudják, hogy mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik."
“ Szerintem a művészet az, hogy az ember meglássa maga körül a lényeget. Hogy megértsen valamit, ami még soha senkinek nem sikerült és ezt közölje a többiekkel, akiknek nem adatott meg ez az éleslátás.” 1995. április 20.
“ A dizájn furcsa szó. Sokan azt hiszik, azt jeleni, hogyan néz ki valami.De ha mélyebbre ásunk, a dizájn azt jelenti, hogyan működik az a valami. Amikor a Mac dizájnját készítettük, nem azt terveztük, milyen lesz a külseje, bár természetesen azt is. Alapvetően a szerkezet működéséről volt szó. A jó dizájnhoz nagyon alaposan kell ismerni a terméket. Fel kell fogni mi a lényege és ehhez szenvedélyes odaadásra van szükség. Rágni kell és nem gyorsan lenyelni. A legtöbben nem veszik ehhez a fáradságot." Wired, 1996, február
“Figyeljük meg a Mercedes terveit, milyen arányosan építik fel határozott részletekből a lágy vonalakat. Évek óta finomítják a kontúrokat, de a részletek élesebbek. Erre törekszünk mi is a Macintoshnál”. Odyssey: pepsi to Apple ( Út a Pepsitől a Apple-höz ) 1987
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...