- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
"A nagyobb teljesítményt nem veszi folyamatosan igénybe."
De ez tökre igaz az előző generációváltás esetében is, meg az azelőttinél is. Én a Snapdragon 801-810-820-835 ( illetve Exynos 9810, de az nem illik ebbe a felsorolásba) vonalat végigjárva tökre nem tapasztaltam semmiféle javulást energiatakarékosságban.
Amúgy meg az újabb Android főverzió nem jelent automatikusan nagyobb fogyasztást ha ezt akartad kihozni a dologból (onnan indultunk, hogy Pie és Snapdragon 820/821), a Snapdragon 820-nál kategóriákkal gyengébb vasakon is elfut a legfrissebb főverzió ahogy azt láthatjuk, és azokat a készülékeket sem kell ettől még félnaponta tölteni. -
Fitzgerald
veterán
Az oké, de amennyivel kevesebbet fogyasztanak, annyival nagyobb a teljesítményük általában, szóval egyhelyben toporog az egész teljesítmény/fogyasztás mutató már évek óta, ha 1-1 generációváltás során ugyanakkora vagy hasonló aksi kerül az aktuális csúcsmodellbe, mint az előzőbe. Amúgy mit akartál ezzel mondani?
-
unravel
őstag
nem tudom, csak azt akartam érzékeltetni, hogy kit érdekel hogy egy adott készülék melyik évben készült.
bár azt már észrevettem, hogy MINDEN telefontesztnél az első 20-50 komment felnagyítja a mobil "gyengeségeit", de legalább jókat lehet mosolyogni a "nagyon tetszik de kicsi az akksi", a "nagyon tetszik de szar a kamera" és a "nagyon tetszik de ennyiért nem kell" beszólásokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest