- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- HMD Skyline - jó szerelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
wody21
tag
válasz RetepNyaraB #6503 üzenetére
Nyilván lehet sejteni, hogy nem mobilneten lógva, navigáltam, miközben ment Spotify, és 5 percenként Twitter / Fb is végig volt pörgetve... Nem, egyrészt nekem tulajdonképpen nincsenek háttérben futó, akksizabáló (=social media) alkalmazások, másrészt AOD is ki van kapcsolva, valamint ez gyakorlatilag az elmúlt hétvégi használat lenyomata'; ilyenkor nagyrészt aktív az Airplane mód, csak WiFi van bekapcsolva, és a szóban forgó időszakban döntően böngészés, YouTube, egy kevés zenehallgatás, e-book olvasás (szelíd fenyerő mellett) került terítékre. Elképzelhető, hogy sokaknak ez "extrém felhasználás". Majd megprobalok egy kevésbé szélsőségesen SOT pozitív ciklusról is beszúrni egy screenshot-ot.
Lényeg a lényeg, nekem nincs hatalmas problémán Pie-on, így én egyelőre maradok.[ Szerkesztve ]
-
wody21
tag
válasz dajkapeter #6500 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- OLED TV topic
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- SSD árfolyam
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- PotPlayer
- További aktív témák...
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
- iPhone 6S - 64GB független, hibátlan
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro Gold független
- Apple iPhone 13 Pro Max /Sierra Blue/128Gb/+tokok/ 84% / független
- Szép Független Apple iPhone 14 Plus 128GB Midnight ! ! 1 Hó jótállás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple Iphone 16 Pro 128GB Desert Titanium 2025. Október Apple Garancia 51 Ciklus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest