- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.i.L
senior tag
Bitang jól néz ki,nekem nagyon bejön,és ha a hangzás is mesteri lesz lecserélem a Nokia BH505_öst,amit évek óta nyúzok nagy megelégedettséggel*
Az árra persze én is kiváncsi vagyok,de nem lessz mérvadó!
Ui:remélem a a zsinór nem lessz benne,írtózom a póráztól -
ghost364
senior tag
Nekem nagyon nem tetszik ez a külső, plusz én se tudom hogyan kell fölvenni.
PoLizei: Megvan! [link] Így már tetszik, jó ötlet. -
Ricardo823
tag
Szerintem teljesen jó cucc.A Harman/Kardon nem ma kezdte az ipart.Más kérdés hogy sokan nem engedhetnek meg maguknak ilyen drága(gondolom az lesz) fülest.Köztük én se sajnos.Pedig jó lenne egy ilyen.
-
PoLizei
aktív tag
Ezt megnézném használat közben is, mert nem egészen világos, h hogy kell fölvenni
-
A dizájn remekül sikerült, de vajon a hangzásvilágáról is elmondható ugyan ez? Kipróbálnám.
-
spawn21
veterán
hát ez valami gusztustalan.
-
peestee83
aktív tag
Na, ez nagyon tetszik. Hangzására (szerintem) nem lehet majd panasz, azért a gyártó sem tegnap kezdte.
Annyi a "hibája", hogy szerintem nem tudom majd megfizetni - de ez legyen az én bajom -
Tóni bácsi
csendes tag
Tetszetős forma! A hangzásra nagyon kíváncsi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiemelkedő hangzást és hosszú üzemidőt ígér az LG és a Harman/Kardon közös fejlesztésű sztereó Bluetooth fülhallgatója.
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest