- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Nekem semmi bajom az LG-vel, olyannyira, hogy az összes itthoni háztartási cuccunk LG a mosógéptől a TV-n át a klímáig szinte minden. DE. Az Androidhoz nem értenek. Ez ilyen egyszerű. A legtöbb vásárlónak fingja sincs arról, mi van a telefonján, csak megveszi mert trendi és szép, viszont aki valóban használni szeretné, kiaknázni a hw adta lehetőségeket az bizony jön és sír a PH-n, és megannyi más fórumon. Ettől még ők is benne vannak a vásárlók táborában a grafikonban ők is egy érték, de nem elégedettek, legalábbis sokan nem
De már rég elkanyarodtunk az L3 Dual témától, ennek semmi köze ehhez.
Van 1-2 teló, ok, nem sikerült a szoftver valami fényesre.
Van az sajnos több is. Én örülnék a legjobban egy bugmentes LG-nek mert az L7 nagyon bejön, de tudom hogy szívás lenne a mindennapokban. -
blueMerle
veterán
Hogy jön ide az eladott darabszám?
Nem mind bughalmaz de amit az LG művel és művelt sw szinten a telefonokkal az gyalázat. Szinte szándékosanelbasz...elbaltázott optimalizálási hibák. Inkább tolnának fel egy AOSP ics-t mindre, és mindenki boldog lenneÍgy az már nem ez az árkategória, nem is tudom hogy jött ide.....
Jajj....direkt fel akarod .... az agyam, ugye?Ne értetlenkedj leírtam mivan.
-
blueMerle
veterán
a tobbi pedig feltorekvo,nyomott aron dolgozo gyarto,nem lehet az LG-vel osszehasonlitani.
Mint vásárlót, miért kell hogy érdekelje az embert egy cég háttéranyaga? Ne haragudj de ezek gyenge érvek ráadásul a Gigabyte minden, csak nem feltörekvő gyártó. Attól még hogy nem árasztják el a piacot csillió egy kaptafa telefonnal, az nem jelenti azt hogy újoncok lennének. Vagy Te nem ismered őket, de ez nem érv
Egyébként ami egyértelműen bestbuy ezzel szemben az nem a tipo, hanem a ZTE NOVA. Végképp nem hiszem hogy minőségben gyengébb lenne mint egy ilyen LG, ráadásul személyes tapasztalatom is alátámasztja mindezt a gyártóval kapcsolatban.
Ami pedig az Androidos LG-ket illeti, mindenki imádja, szereti őket, ugye.
A táblázattal kapcsolatban a (számomra)hazai listát vettem alapul, ezt ismerem, ezért elnézést is kértem
Sony ST21i2 Xperia Tipo dual, 2 év hivatalos gyártói garanciával: [link] [link]
-
blueMerle
veterán
Akkor pedig bőven jó lehet a többihez viszonyítva is, már ami a sebességet illeti, mert a felsoroltak közül nem igen veri egyik sem gyorsaságban.
Pontosan tudod, százszor leírtam hogy nem a sebességével van bajom.
Persze a fantasztikus, eklektikus kijelzőről egy szót sem ejtesz, mint egy jó marketinges. Hiába pakolnának bivaly hardvert ebbe a csöppségbe, a kijelzőn ez mit sem segít, mind jobb (kivéve a kis samut) kijelzőt tekintve amit felsoroltam. Márpedig egy érintőkijelzős telefon egyik kissé elhanyagolhatatlan tényezője a kijelző.
Ami pedig a sebességet illeti úgy csinálsz, mintha a felsorolt telefonok ehhez képest valami elsőgeneréciós mtk-s szutykok lennének, holott abszolút hozzák az L3 szintet, sőt: [link]
-
blueMerle
veterán
Akkor lássuk:
(előre is elnézést kérek hogy euróban is számolok, nekem így egyszerűbb)
LG Optimus L3 Dual:
158.831 EUR = 45,000.00 HUFEhhez képest mit lehet venni?
Ami nem jobb, de nem is egetverően rosszabb, viszont sokkal olcsóbb:
Samsung S6102 Galaxy Y Duos
126.00 EUR = 35,666.98 HUFÉs akkor büntessünk
ZTE Nova
105.00 EUR = 29,736.63 HUFSony Xperia Tipo Dual
143.00 EUR = 40,490.32 HUFGIGABYTE GSmart G1315
153.00 EUR = 43,324.36 HUFGigabyte GSmart G1342
165.00 EUR = 46,722.34 HUFEnnyi elég lesz?
-
blueMerle
veterán
Te valamit nagyon félreértettél. Nem az árával van baj (az csak a bónusz, a bonbonmeggy a tetején), hanem hogy ez a kijelző RÖHEJ 2012 év végén, vili? Mindegy hogy 10k vagy 50k, mert ez a megjelnítő egy rakás lócitrom, és akkor még finom voltam és nőies. Ami meghatja hw olyan amilyen, van ennél rosszabb is, de egy ilyen eszköz talán nem elganyagolható része a kijelző. Micsoda élmény lehet ezen böngészni, appokat használni! Az pedig nem érv, hogy ezt nem azért veszik. De azért.
-
blueMerle
veterán
QVGA? 2012 év vége felé? Muhaha ezek mégis miféle cuccot tolnak arrafelé, hogy ilyen szemetet akarnak megetetni velünk? Ezért szvsz már semennyit sem lehetne kérni. Egyszerűen minimum a 320x480-as felbontás ilyen kijelzőméret mellett. Komolyan mondom, ha az android futna 176x220 pixelen ezek gonolkodás nélkül betolnának egy olyan megjelenítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest