Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaJanga
tag
sziasztok!
Viber -el milyen tapasztalataitok vannak? Amióta fel lett téve és wifi van a lakásban a teló alig bír ki egy napot töltés nélkül. Nagyon eszi. 12%-ot ír az akkumulátor használat figyelő.
Nektek mi a tapasztalat?
üdvÁmítástechnika
-
ZaJanga
tag
van újabb recovery menü? olvastam, h van 5-ös de a mygt540 oldalon nincs újabb?!
linkelnétek egy újabbat amivel fel lehet tenni 540-re az új RC5 -öt?Ámítástechnika
-
ZaJanga
tag
-
ZaJanga
tag
válasz Heimdallr75 #39373 üzenetére
elindul. megtalálja. próbálja kicsomagolni majd sikertelen és zárójelben a fájl végén ott van hogy bad.
köv.sor pedig az hogy failedÁmítástechnika
-
ZaJanga
tag
-
ZaJanga
tag
Sziasztok!
ITT az első link az a recovery-s értelem szerűen. Mielőtt felteszem csinálok egy HR-t. majd recovery menüből a wipe data/factory reset -et nyomom ezután az sd-re kicsomagolt update cm 7.1.0 signed zipet telepítem ?Ezt csináltam végig előtte RC4 volt a telón de most aborted-el nem telepíti a recovery.
Mi lehet a gond? HELP pls.Ámítástechnika
-
ZaJanga
tag
Feltettem a SwiftDroid_v2.0_RC4_recovery-t. meglepetésemre Orosz.
Sebaj átállítottam Magyarra és egy csomó ikon alatt a név Orosz maradt. Van erre valami megoldás?
Ámítástechnika
-
ZaJanga
tag
Üdv All!
Ahhoz, hogy a 2.1, 1.4.2.1-es Blck rom-os telómra feltegyem a update-cm-7.1.0-RC1-signed.zip -et először fastboottal fel kell tennem pl. a Joestone GT540 2.3 ginger0710.zip -et? Csak ezután tudom majd recovery menüből váltogatni a 2.3-as update romokat?
Ámítástechnika
-
ZaJanga
tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó ez esetben elnézést, de eléggé elhízott a topik!
Az elkészített sd kártyán lévő FAT32 partícióra feltettem egy .apk-t. Ezt sikeresen telepítettem az Astro-val. Működik a progi. De amikor a letörlöm az sd-ről már nem akar menni a progi. Ott kell hagyni rajta mindent mert használja folyamatosan?
Próbáltam a link2sd progit is de nem akar az se jól működni.Ámítástechnika
-
ZaJanga
tag
sziasztok! egy kis segítséget szeretnék kérni!
Leírom mi történt eddig:
gyári telenoros 2.1-es rom volt.
pc suit föl
driverek föl + emergency módban elindít települtek a cuccok kivétel az Android sooneg single.....
hiába próbáltam azt az egyet nem tette föl a W7.64bit.
leszedtem az 1 klikkes autorootapp2sd-t. rootoltam.
próbáltam létrehozni a partíciókat a telefonon keresztül adattár módban mindhiába. nem tudom milyen beállítással kellene de nem akarta látni ezért sd olvasóval megcsináltam a leírás szerint annyi különbséggel, hogy a 16gb-s kártyán a fat32 1gb az ext2 15gb.
feltettem recovery menüt
feltettem a black rom 1.4.2.1 -et majd hozzá a patch 3-at.
Szal eddig minden ok.
Leszedtem ingyenes progikat a marketből de tele lett a készülék memóriája. azt hittem alapból van a black romba app2sd funkció?!
próbáltam az autorootapp2sd -vel 1-es pontot választva áttenni a cuccot de semmi.
kikapcsoltam az app2sd-t teló kikapcs-bekapcs majd elindítani ismét az 1-es pontot de semmi.
mi lehet a probléma?
pls help!
Ámítástechnika
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest