- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matutitu
csendes tag
Sziasztok! Nekem - amennyiben komoly érdeklődő van rá - lehetséges, hogy volna egy eladó fehér, elöl-hátul-alul-felül fóliázott, eddigi életét (amikor nem nyomkodás alatt állt) zárt tokban töltött 6 hónapos, 2 év garanciával rendelkező G Pro-m (E986-os eu-s). Privátban a továbbiak
-
Matutitu
csendes tag
Nekem 986os van, pontosan: E98610i
Jó kisiskolás módon minden nap nyomok neki egy frissítés ellenőrzését, de eddig mindig közölte, hogy ez a legfrissebb, kb. nyugodjak már meg
Egyébként a linkelt oldalon mit kellene látni? Ott a magyar, de hiába kattintok rá, hirdetés jön csak fel, de az dögivel. -
Matutitu
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a home gomb körüli LED jelzések színét hol tudom állítani? Elindításnál produkál többek között lila színt is, de nem találom, hogy hogyan állíthatnám be pl. üzenetek érkezéséhez. A használati utasításban is az szerepel, hogy a "LED-jelzőfényt az Ön kiválasztásai alakítják", csak épp azt nem írja, hol tudom kiválasztani
-
Matutitu
csendes tag
Teljesen meghalt a fórum, mire megérkezett az én g pro-m is
-
Matutitu
csendes tag
Sziasztok! Küldenétek nekem olyan gsm boltos linket ahol gyári garanciával tudnék venni g pro-t (fehéret)? Illetve melyik modellt vegyem E986-t vagy az E988-at? Köszönöm!
-
Matutitu
csendes tag
Sziasztok! Ahogy olvasom pár hozzászólással feljebb, nem könnyen lehet hozzájutni ehhez a számomra nagyon vonzó készülékhez, főleg fehérben nem... Épp ezért kérnék Tőletek segítséget abban - mivel szinte vakon veszem meg-, hogy a kijelző minősége olyan, mint a G2-é? Azt ugyanis már volt lehetőségem kipróbálni, szinte minden szolgáltatónál van, nagyon szép, éles kép, gazdag színvilág... ilyen a G Pro is? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest