Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

válasz wiggen123 #72 üzenetére

Egyet értek. Egész korrekt telefon, főleg, ha a nyitó ára lejjebb megy. Ennyi pénzért ennél sokkal szarabbat lehet kapni. A kínai telefont nem érdemes hasonlítani, mert ha rájuk jön az áfa+vám akkor azok sem sokkal olcsóbbak. A csempész cigit sem emlegetjük, hogy mennyivel olcsóbb. Ha nem fizetsz vámot meg áfát az bizony csempészésnek minősül függetlenül attól, hogy a töketlen NAV miatt van erre lehetőség. Mondjuk ezzel most nem elítélni akarok senkit, mert én is onnan fogom rendelni a következőt, csak legyünk tisztában a dolgokkal.
    A vaku hiánya egy 75k-s telefonnál érthetetlen, de szerintem az FM rádió keveseknek hiányzik. Nem véletlen nem rakják bele az újabb tabletekbe/telefonokba. Szerintem már annyira kevesen használják telefonokba, hogy nem is éri meg foglalkozni vele. (konkrétan 1 embert sem ismerek aki rádiót hallgatna saját zene helyett/deezer helyett) Sokkal több értelme lenne egy FM transzmitternek. Nem is értem, hogy miért nem tudja egy modern okostelefon sem, pedig valamelyik régi nokiám tudta, és imádtam.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Új hozzászólás Aktív témák