Hirdetés
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Van még itt valaki aki ilyen készülékkel rendelkezik és fel tudnám hívni? Odalett a kijelzőm, de a telefon bekapcsol és pittyeg, vészhívás is megy, de ki kéne mentenem a neveket, de valamiért nem akar csatlakozni a pc suitehoz. ha bedugom a kábelt, pittyen, de fogalmam sincs mit írhat ki a képernyőn. nem látom.
-
Van 1 ilyen telóm eladó ha érdekelne valakit! Érd pü!
-
tillseemann
csendes tag
válasz
talpalavalo #78 üzenetére
Igen, fényérzékelő. Ha beállítod a manüben akkor kapcsolgatja a teló a segítségével a kijelzővilágítást.
-
talpalavalo
aktív tag
Valaki könyörgöm mondja már meg hogy a jobb felsősarkában van egy kis izé olyan mintha kamera lenne csak nem az, az mi? Fényérzékelő?
-
Djmarko
tag
Sziasztok
Lécci adjatok egy olyan honlapot amellyel tudom softwert frissíteni!!!
Vagy programot
köszi -
danih
veterán
Délelőtt 10:30 van, a telefon pittyentett: az akksi lemerülőben van.
24 óra sem telt el!
12 beszélgetésem volt ez idő alatt, a leghosszabb sem haladta meg a 4 percet, ill tegnap 15 percet hallgattam rajta zenét.
Szerintem ezt már tovább fokozni nem lehet. Kukába vagy gariba, de valahova biztosan megy.
Nem is gondoltam volna, hogy újra örülni fogok tudni az ötezer forintos Samsung E2100B-nek, de láss csodát - igen! Gyere vissza, Samuka! -
danih
veterán
Persze, az hogy van-e gond, és ha van, akkor mi, teljesen szubjektív.
Ez egy fórum, szóval leírtam a véleményemet, első benyomásaimat (feltűntetve azt is nagyjából milyen "vonalról" érkeztem a telefonhoz) - és olyan idegesítő hibákat találtam, amit minimális odafigyeléssel simán ki lehetett volna küszöbölni.
Ingyen volt, igen - pénzt nem is adtam volna érte, mivel általában vásárlás előtt utánanézek és kipróbálom a kiválasztott terméket.
Szó mi szó, én ilyen problémákkal, hibákkal még nem találkoztam, és a dolog kivágta nálam a biztosítékot. És ezen az sem segít hogy "ingyen" volt (a cégnek azért pénzbe került), hiszen ezt kell használnom - mindegy, tanultam a dologból, legközelebb nem bízom másra a beszerzést, mert ez a vége.
Közben elolvastam a moblaréna tesztet is, ha tényleg csak két napot fog kibírni az én telefonálási szokásaim mellett is, megy vissza a dobozába. Különösképp mivel lehet, hogy vacak a mikrofonja, ugyanis 8 emberből kb 4-5 ma visszakérdezett, mit is mondtam, mert nem értette (és hidd el nem a hangommal vagy a kommunikációs készségeimmel van a baj) - bár ez még további tesztelésre szorul.
Focizni nem fogunk vele, kicsit túloztam a pillanat hevében -
hojos
aktív tag
"Ilyet kaptam most munkahelyen, fél órája nyúzom, és máris utálom.
Inkább a régi Samsung E2100B mint ez...
Bitangpusztulatosul fostos telefonutánzat, focira jó lesz a grafikus kollegával."
Jah kérem. Tudod én vettem magamnak saját pénzemen és szerintem nincs ezzel a telefonnal semmi gond. Annyi előnye és hátránya van mint bármelyik másik telefonnak ebben a kategóriában !
Persze amennyibe Neked került..valóban mást várhat el az ember. -
danih
veterán
Hajtépően idegesítő dolgok, melyek Nokiához/Samsunghoz/Windows Mobile-hoz szokott lelkemet terrorizálja.
- Mi az hogy nem lehet állítani a billentyűzáron? 1996-ban is lehetett.
- Mi az, hogy amikor becsukom a flipet, bennemarad a menüben, és nem megy vissza a főképernyőre? Mi értelme van ennek?
- Mi az, hogy hívásnál ha nem nyitom ki, nem elég, hogy megnyomom a zöld gombot, de előtte még OK-t is kell nyomnom, hogy feloldjam a billentyűzárat?
- Mégis mi a péróért nem lehet rögtön beolvasni a SIM tartalmát, rámhozva a szívbajt?
- Hogy a faszba gondolták, hogy ha zenét hallgatok headseten keresztül akkor is le KELL zárni a billentyűt, hogy még véletlenül se tudjam majd a zsebembe nyúlva vezérelni a hangerőt/playlistet?
- Mégis mi a francnak csinálták érintősre a két menü-gombot, amikor a többi nem az? Megvan az a szokásom, hogy a gombokat kicsit "felülről" nyomom, ezáltal ha a "C"-t szeretném megnyomni, az esetek 80%-ában hozzáérek a jobb oldali menügombhoz, "lenyomva" azt...
Itt most megállok, egy levegővel ennyire tellet, és ez is még csak egy óra használat után.
Bitangpusztulatosul fostos telefonutánzat, focira jó lesz a grafikus kollegával. -
danih
veterán
Ilyet kaptam most munkahelyen, fél órája nyúzom, és máris utálom.
Inkább a régi Samsung E2100B mint ez... -
hojos
aktív tag
Sziasztok !
A telefonkönyv betű méretét lehet állítani ? Nagyra természetesen, mert kicsit elhasználódott a látásom ! -
tillseemann
csendes tag
Offline térkép progi. Megy rajta, de rohadt lassú, meg kicsit vacakolós a telepítés. Azért nagy gáz esetén jól jöhet. Sajna külső GPSel nem tudtam még kipróbálni, de majd ha sikerül, írok róla.
-
tillseemann
csendes tag
hello!
nekem mindkét telóból van 1-1. sajnos nem egészen stimmel a kettő csatlakozó típus, bár ha egy kicsit ügyeskedsz használható a dolog. nekem a bluetooth-al elég jól bírja a teló, szóval inkább egy stereo bt headsetet ajánlanék. bár annak az árából már vehetnél egy mp3 lejátszót
-
pixykeh
csendes tag
Rettentő gagyi telefon nem ajánlom senkinek!!
Én karácsonyra kaptam, azóta 3-szor volt szervizben most megy 4-szerre...
Alapvetően szoftverhibás.
Jah és bővíthető memória?? A nagy f*szt 2gigás kártya van benne amitől úgy fagy h szó szerint 10 perc mire sikerül valamit megnyitnia, ha egyáltalán megnyitja.
Az érintkező állandóan elromlik így lehetetlen tölteni zenét hallgatni rajta vagy rárakni bármit usb-n keresztül.
Egyéb hibái még: az érintőgomb egy kis koppanástól elromlott, bluetooth-on meg se próbál az ember fogadni vagy küldeni főleg ugyan ien telóra mert, másfél óra alatt küld és kb 1 óra alatt fogad!!
Szóval ennyit csak erről a telefonról. -
mark77
tag
Most ide is írok.
Jó pár hónapja használom a telefont. Megjárta a szervízt. A gombpanel engedetlenkedett(lefelé mutató része nem működött), az akkumulátort cserélni kellett (merült egyik pillanatról a másikra), a headsetet cserélni kellett. Garanciában korektül elvégezték két hét alatt.
Most tökéletesen működik. De a gyártást vigye az LG koreába. -
Pinty
csendes tag
Hali!
Külön adapter nélkül - ami ugyebár nincs a csomagban - a telefonhoz elvileg nem lehet saját fülest csatlakoztatni. Viszont anno az L600v-t egy normál fülessel és egy 3,5-ös jack átalakítóval adták.
A kérdésem tehát az lenne, hogy a töltő/füles kimenet ugyanaz lehet, mint a l600v-nél? (közben találtam egy ilyet, ami szerint igen, lásd a kompatibilis készülékeket: http://www.gigatel.hu/products/LG/GD330/G09338. Viszont örülnék egy megerősítésnek...)
Előre is köszönöm a választ!Pinty
-
Mark1993
csendes tag
A Secure Digital kártyát (4 Gb) is elfogadja az LG GD330?
-
Norbi21
senior tag
Sziasztok! Akinek ilyen telefonja van, térerő szempontjából mennyire muzsikál jól a készülék? Mert nekem az arénám otthon a lakásban nem muzsikál a legjobban
. Akksi mennyit bír átlagos használat mellett?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ennél a telónál meg lehet valahogy hosszabítani azt az időt ami összecsúsztatott állapotban a billzárat aktiválja? Mert kb 3 mp alatt hamar lezár -
Piedone
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy LG GD330-as telefont. A fülhallgatóval tökéletesen működik. Ha kihúzoma fülest a telefonból, akkor nem kapcsol át a saját hangszórójára. A fülhallgató jele sem tünik el a kijelzőről. Frissítettem rajta szoftvert, de a hiba megmaradt. A csatlakozón nemlátok semmit. (elgörbült lábak, stb) A töltöje is tökéletesen működik. A telefont szétszedtem. Nemlátszik semmi hiba a csatlakozónál sem.
Valakinek valami ötlet?
köszi -
Lejszi
senior tag
az LG GD330-as telcsim orankent brekeg. hol tudom kikapcsolni?help vki. thx
-
tillseemann
csendes tag
Azt mondta az official honlap, hogy van új formware. Elkezdtem frissíteni, de behalt. Hasonló gondok valakinél?
95% állt meg, vacakolt vagy 10 percet és most rendben van. bekapcsolt meg minden
Ez meleg volt.
Ha lesz tapasztalat írok az új szoftról. (GD330_ATv10f) -
mark77
tag
Az lesz...
Nem kell ezeket az akksikat 24 órán át tölteni vagy lemeríteni? A használati utasítás erről ui nem ír.De a szinkronizálást nem értem no. Xp-s gépen nem kapcsolódnak össze mindíg 10 esetből kb 3 szor.
Vista alatt megy ,mint a karikacsapás. Tehát a dolog adja magát: Vistán kell használni.
Jelzem a Nokia sem áll a helyzet csúcsán ezügyben... -
mark77
tag
Szevasz!
Azóta biztos megvetted
Nos én LG GD 330-at vettem. Alapvetően semmi bajom vele, a csúszkát nehéz megszoknom. De van egy két dilije amin nem tudom magam túltenni.
A szoftver nem XP kompatibilis. Vistán minden működik, Xp- s géppel nem tud összekapcsolódni.Melyik hülye találta ki koreában, hogy egy ekkora kijelzőjű, zenelejátszós telefonhoz 800mAh ás akksit ad?
Alig egy napig bírja kíméletes használat mellett. Csak telefonálok vele...
Az új Nokiákról nem tudok nyilatkozni. A régiek elpusztíthatatlanok...
Magyarázza el valaki, miért oly égető a téma?
-
kevel
csendes tag
Sziasztok!
Akik jártasabbak a telefonok között, azokat kérdezném:
készülék vásárlás előtt állok. A T-nél azonos árban van a Nokia 2700 c és az LG GD330. Ezek közül választanék, de nem igazán tudok.
LG mellett szól:
külső megjelenés
hozzáadott CD, adatkábel
akkuidőNokia mekett szól:
testreszabhatóság
neten sok progi, kiegészítő
1 GB memkariA Nokiánál kicsit tartok az akku miatt.
Azt olvastam, hogy az LG-hez nincsenek témák. Mennyire testreszabható így ez a készülék?
Szóval a hozzáértőbbek szerint melyik és miben jobb? És a megbízhatóság tartósság?A válaszokat előre is köszönöm. (sürgős lenne)
-
gg72
veterán
Az akksija hogy bírja ennek a telónak?
-
keepernext01
csendes tag
Tökéletes telefon!!
Usb-vel tökéletesen működik pc-hez.
Sokat tud,és ami a lényeg lehet vele telefonálni!!!!!!!!!!!!!!! -
Hyuuga Neji
csendes tag
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy ez a teló viszi a wmv, wma, waw, és mpeg1, mpeg2 fileokat?
-
kadika96
csendes tag
nekem már volt dolgom iyen telefonnal nagyon lassú és amikor usb-re dugtam nem hozta be a fájlokat
-
MY2K
aktív tag
Jelenleg 1990 Ft-ért hozzá lehet jutni a T-é szolgáltatónál 2 év hűséggel. Tudását tekintve és az anyagminőséget szerintem jó készülék.
-
AMD Power
titán
Szerintem nagyon jó ez a kis telefon. Minőségi kis cucc. És a kezdő ára sem rossz.
-
sagesz93
addikt
A teló oldala >> itt találtok képet a hátuljáról. Meg a voda honlapján is van róla kép.
-
mark75
senior tag
20e-s kártyás áron nem lenne rossz a népnek.
-
N-vidi-A
őstag
Valóban 40e Ft-ért mondhatni csúnya és drága...
-
Otisz
őstag
Ez is csak egy tucattelefon
Bár az LG javára legyen mondva, hogy bizony volt az utóbbi időben 1-2 igen figyelemreméltó dobása -
Micuir_M
tag
Ezt a telefon kikódoltátok? Vagy eleve független példány volt? Mert a cikkben vodás készülékről van szó, mégis pannonos SIM van benne.
-
nobika1
tag
Fura, minek dob ki az LG, egy olyan telót amibe semmi extra sincs 40e Ft-os áron?? Kiváncsi vagyok mennyire lesz kelendő...
-
forgonati
őstag
Hát, tényleg nem valami extra jószág ez. Nem igazán mozgatta meg a fantáziámat.
Egyébként, legalább egy képet be lehetett volna tenni a hátáról is nem?
-
madarasz92
őstag
Elégé olyan átlagos kinézete van...
-
olanor
tag
Vááá , ez nagyon rusnya
-
Depression
veterán
Na, még egy sikertermékfog fogyni ez is. A Voda (és a többi szolgáltató sem) meg nem arról híres, hogy árakat csökkent.
-
hejesírásó
senior tag
ez a teló nagyon kellett! sose láttam még ilyet!
-
^Clown
addikt
Semmi extra, a tetejébe még ronda is...
-
coyote55
őstag
Ez az LG bizony nem szép, de legalább nem okos, viszont tudásához képest drága
Azt hiszem ezzel mindent elmondtam, könnyen felejthető kategória.
Ennyire nem kellett volna a Secret tudását lerontani -
Lexerxist
csendes tag
Bocsi, hogy szólok, de nincs a hátuljáról kép!
-
Bling95
őstag
viszont a tesztképekből én arra következtetek hogy hamarosan meglessz az a strapateszt
Amugy a telefon tényleg olyan érdektelen, nincs végülis semmi óriási hibája , de innováció az nuQ
-
jooker82
nagyúr
Ha ez úgy 40 ahogy az arenát irtad 140-nek a tesztben,akkor jó az 30 nak is.Ez egy induló ár..nem a felsorolt telefonokkal kell összehasonlitani.
-
.bableWes
őstag
Bog azt kihagytad a teszböl, h full ugy néz ki mint a SECRET... kivéve a fényérzékelöt...és a fém csikot a hangszoro elejéröl... numpad full az... hátulját nem tudom... 40e ért drága nem?
-
sagesz93
addikt
Dejavu érzés megvan. Ez egy kf750!!! Vagyis az eleje, oldala és a menürendszere simán ugyanaz.
Lesz ez még olcsóbb is bőven.. -
Prof01
veterán
Remek teszt, köszi!
ChRiS_RS:
-
ChRiS_RS
aktív tag
Még mindig nem mostad ki a cipődet? Büdös kölke!!
-
Kevin---)
csendes tag
hát szerintem meg épp a külseje fogja eladni meg a megbizhatósága, meg a minőségi összeszerelés. és ez nem a Moto vagy SE koppintása hanem a Secret olcsóbb változata. az ára úgyis esni fog
-
hans87
tag
Pont ezt akartam írni.
Mikor megláttam a képet a telóról, átfutott bennem,mi van hőhh??? Ez nem a Moto VE66???
Azt nézem, ez LG, pedig full copy-paste VE66. -
Ankhiszesz
tag
Hát nem lehet minden tele innovációval, egy idő után kifogyna a munició a gyártókból
Ettöl függetlenül tényleg eléggé "sótlan" a készülék. -
BloodRay
veterán
Csúnyácska és érdektelen.
-
bope87
aktív tag
Én csak ennyit mondok
-
orbano
félisten
se + moto "koppintás", tlnyleg semmi egyedi nincs benne
-
TheDragon007
senior tag
LG Secret downgradelve - csunyácska előlap, gagyibb füles
-
amanoba
őstag
a külsején kívül semmi más nem tudná eladni ezt a telefont...és a felsorolt készülékek valóban bucira verik tudásban! (és kinézetben is szvsz
)
-
Ricardo
titán
Nagyon csúnya szegénykém
Az összegzésben minden benne van.
-
helixP
nagyúr
Nem értem mi a baj a csupor tejjel
nagyon finom az
Amúgy érdektelen jószág, az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Középkategóriás LG telefon, amely semmi egyedit nem tud felmutatni.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest