- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisley76
tag
Egyre több 3 soft gombos mobilon a "multitask button" váltja a menu/settings gombot. Ez a gomb a régi hosszú home gomb leváltása kb
Értem én, h ennek talán több az értelme, de az meg viszont zavar, h aki eddig a hosszú home-t használta és a menu gombot, azoknak miért nem ajánlják fel a korábbi működést. Lásd sense5 ROMoknál az említett gomb definiálása. Bár sztem az is csupán főzött ROM lehetett, azért engedte.
Visszatérve ide...adtak még 1 szoftgombot külön...nekem is így jobban tetszik -
randras
veterán
Csúnya, nagy, LG.
Mi a negyedik gomb alul?
-
HuMarc
veterán
válasz
FireFox1996 #14 üzenetére
Xperia Pro, Xperia X10 Mini Pro, Xperia Mini Pro, Motorola Defy Pro, Samsung Corby Pro, Samsung Galaxy Y Pro, stb. Röviden: Nem
-
Lomha 8V
addikt
Kicsit olcsóbban labdába rúghatna.
-
sisley76
tag
Sajna lesz a nálunk 100e fölött is :-(
-
beccyboy
aktív tag
Jó lenne ez 80 körül, csak legyen hozzá normális gari. Tetszik, h trend lett normális telefonokat is két simes kivitelben kiadni.
-
HuMarc
veterán
Dede, fojuzer a kedvencem, gyűjtöm a kommentjeit. Ez még semmi ahhoz képest, amit ő szokott produkálni
Eddigi kedvencem
Qwerty: Nem állítom, hogy nem lehet gépelni virtuális qwerty-n, azt mondom, hogy nagyon nehéz, és nagyon idegesítő, pedig a Lumián még a Floating Touch, vagy mifene is besegít.
Ár: 70 000 Ft-ban ne is reménykedj!
Ha jól tudom, Oroszországban 18% az ÁFA, ezt levonva ~11000 Rubel körül áll a telefon. Ezt Ft-ra váltva ~75 000 Ft, erre rájön jó sok haszna a sufni GSM-eknek, mert Dual SIM-es telót nagyon ritkán látunk szolgáltatóknál, és akkor mondjuk 80-85+ÁFA (~100 000 Ft) lesz a végleges ár. De ne legyen igazam.
-
HawerKing
őstag
Nem is lenne rossz 80k ért
-
HuMarc
veterán
Lassan tényleg el kell felejtem, hogy Pro = Qwerty
Utálom a virtuális qwerty-t, PSP-n gyorsabban gépeltem a 4 iránygombbal, mint most a Lumián.
@fojuzer (#3): Kicsit törni mádzsár? Comment of the day.
-
fojuzer
aktív tag
Fincsi jó lenne 60.000.-HuFt-okért,na picivel drággan is,hivatalos Magyariforgalmazásban!
-
Bátorítom ezt a készüléket, hogy fusson be kis hazánkba.
Oroszoknál gyakran drágábbak a készülékek, szóval ha ez 80k-ért jönne, vonzó ajánlattá válna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Autós kamerák
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- VoIP telefonálás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest