- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
talan valoban ez az idealis meret, kivancsian varom
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
moleculez
veterán
válasz leslie_smith #26 üzenetére
árulja már el valaki, miért olyan nahy szám, a kopogtatós ébresztés???? De tényleg. Van nekem is, de ha nem lenne se venném észre. Ugy van megemlitve ittis, meg a WP topikokban is, mintha DNS scanner lenne, vagy nemtom. Ezt ekkora technikai bravur kivitelezni???
Minek a fullhd? Mert a teljesitmeny, meg a kijelzo fejlodott, es ugyanannyit bir, mint egy par evvel ezelotti telo.. Akkor mi a baj?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
Egyre jobban tetszenek az LG cuccok. Ez is gyönyörű, ahogy a G2 is.
-
nbg
senior tag
uhh, ez komolynak tunik... A belso faja, kulalak egesz jo, a kijelzo merete is idealis, es vegre nem 4:3, nem 16:9 ,hanem a kedvencemet, a 16:10-es keparanyt hasznaljak, raadasul korrekt felbontas mellett.
Viszon tartok tole, hogy 400 dodoert/ojroert akarjak majd adni...[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
dsr
senior tag
Nagyon szép , erős gép lett , az Lg kezdi összeszedni magát , ez meglátszik a G2 minőségén is.
-
Mr President
senior tag
Hát ez tökéletes lett. A kijelzőméret szvsz a leghasználhatóbb, a felbontás passzol hozzá. A dizájn magávalragadó. Valamint a hardvere is megfelelő. Egy jó árázással a siker garantált. Nekem eddig még nincs tabom de, ha lesz akkor ez lesz. Az új nexus7 is tökéletes, de taszít a túl széles alsó és felső kávája. Nekem ez a megfelelő kialakítás.
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
carbapenem
tag
pre Nexus8...
-
BOBAKILL
őstag
Az a háromujjas megoldás biztos frankó lehet. A legtöbb nő is szereti.
-
X3B6O0X
aktív tag
Remélem a kínai gyártók is felismerik a méretbeli lehetőségeket. Szvsz ez az ideális tabletméret. Egy kézzel megtartható, de használni kényelmesebb a nagyobb kijelzőméret miatt. E-booknak is jobban megfelel ez a méret, ez már az A5-ös könyvek méretét súrolja.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
Ádám16
addikt
Jaj, de oda lett ez rakva.
-
Maxentius
addikt
Ahogy a G2-n, itt is nagyon praktikusnak találom ezt a dupla koppintásos ébresztést, így nem is kell a nagyobb kényelem érdekében fizikai gombot rakniuk az előlapra.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
vipnolf
aktív tag
snapi 600... égő
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
Touch-ko
őstag
Nekem errol a Samsung Tab 2 7.0 jut eszembe...
-
BOBAKILL
őstag
Gyönyörű, nagyon szép tabi lett ez! Ez a hátlap az nagyon ott van a szeren!
Egy szépséghibája van, mégpedig hogy ha két kézzel fogja az ember fektetve, akkor az előlapi kamerát pont kitakarja. Furcsa nekem hogy egy tabletnek amolyan "minden irányba nyújtott telefon" kinézete van. (lásd samu újabb vívmányai) Álló módban ez oké,de fektetve nem praktikus. Szerintem.
De még egyszer mondom ez egy gyönyörű tablet! Majdnem eléri a Sony szintjét is. -
-
Peat;)
veterán
Szebb mint a nexus 7 és talán az egyik legjobb képernyőméretet kapta meg, a 7" azért nagyon sok embernek picit már zavaró. Illetve olvasom a régi nexus7 topikját, kb arról szól ki mikor küldi a szervizbe a gépét. Az újnál is olvasni problémákról amiről máig nem tudni hogy software vagy hardware. Kíváncsian várom LG hogyan áll hozzá ehhez a részhez.
-
-Mosquito-
őstag
Ez elég jó darabnak nézz ki. Az árára lennék kíváncsi..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
válasz margithid #23 üzenetére
Ezt mármint az akadást a nem megfelelő párosítás okozza mikor a proci gyenge a penge felbontáshoz.
leslie_smith: "De a 3 ujjas dolog tényleg újdonság és hasznos is" ezt biztosan valamelyik sexmániás programozó ötlete volt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
CoDWaW07
őstag
Ez tényleg nagyon szépre sikerült, az meg csak ráadás hogy FullHD-s a jelzője Azt azért remélem hogy nem 150K lesz itthon
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
leslie_smith
aktív tag
Baráti cucc
Amúgy másik fórumon felhasználó visszajelzés szerint az Xperia Z Tab is tud "kopogtatós ébresztést"
De a 3 ujjas dolog tényleg újdonság és hasznos isA mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
kengyel
nagyúr
Ez a gép elképesztően jól néz ki. Tökéletes forma,+erős "belső".
kengyel
-
MrPetya19
addikt
válasz Tóni bácsi #21 üzenetére
Nekem az teló szinkronizációs app tetszik.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
margithid
veterán
válasz enginev3.0 #19 üzenetére
Nem midnen esetben pozitív ez, lásd pl akuidő vagy a processzort jobban terheli, ezáltal akadhat is, vagy lassulhat.
Inkább logikus újításokat vetnének be, pl új aksi gyártása.
Nálam a kijelző minöségét elsősorban a betekintési szögek adják meg, nem a felbontás.[ Szerkesztve ]
-
Tóni bácsi
csendes tag
Ez nagyon ott van. Milyen jó páros lenne az optimus G-m és ez. Persze az ár nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
Aki a legnagyobb közöttetek, az legyen a többi szolgája. (Mt23,11)
-
Kell legyen benne microsd slot mással nem tudnám magyarázni a soványka memóriát. Ha a nexus 7 ellenfelének szánták akkor meg pláne. Az árra ja az meg maradjon 300 dodo alatt.
Lobeu: Ne idegely má ezzel a fejlődéssel...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
-
Lobeu
csendes tag
Valaki világosítson fel, minek kell FHD 5-8"-os telefonokba?
Nekem 4.3"-on 480x800 pixel van, 10"-on 1024x768 meg 32"-on FHD. Bőven elég. Láttam már S4 képernyőt, meg Retina iPad 4-et, de tök fölöslegesnek érzem, nem 3centiről bámultam.
Ez csak az árat tornássza az egekbe.
Kár érte, mert nagyon szép kis tab.
-
Carambola
tag
Nagyon jól néz ki, csak egy dolog nem derül ki, bővíthető a memória. A 16 Gb nagyon kevés.
-
berbatov2
senior tag
-
Mark0056
csendes tag
Jónak tűnik, remélem minél alacsonyabb lesz az ár és sikeres lesz. Hajrá!
-
BenHans
addikt
Ez gyönyörű. A G2-vel és ezzel, nagyon belopta magát a szívembe az LG.
Eddig egy ekkora cucc sem volt ami tetszett, mert vagy egy nagy ormótlan téglalap nagy kávával a kijelző körül vagy kaki a spec de hát ez...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Nigér
őstag
Eléggé tetszetős motyó
-
Gyula88
tag
Jol nez ki a cucc
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
AS
félisten
Nem S800....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
atosan
veterán
Hú, ez ott van
Maine Coon
-
jacis
nagyúr
Álom szép.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Szép
És az a 3 ujjas dolog nagyon jól hangzik
Talán az első LG termék ami tetszikA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
alfaromeo33
aktív tag
Ez k.rva joool neez kii!!
A spec is booven joo. Az aara sztem kicsit magas lesz.Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
wertigo1984
őstag
Nagyon szep. Azt hittem hogy az LG soha nem fog tabbal elorukkolni.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
b4zsi-
őstag
van már miből bőségesen választani. Az ünnepekre még akár kedvező áron is hozzá lehet majd férni.
-
addikt
Szépséges szörnyeteg, de nem mind1 mennyiért.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
margithid
veterán
Nagyon jónak néz ki, de az ára fogja eldönteni a sikerét.
Ha sokkal drágább lesz mint az új nexus 7 akkor nem lesz nagy sikere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 5.gen WiFi / 128GB / Silver (012)
- Apple iPad Pro 11'', Space Gray, 128Gb, Wifi, 2020, 2. gen, 95% akku, új állapotú+ Pencil 2
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11" 256GB ! M2 chip ! Space Gray ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest