- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Így igaz. nincs semmi gond a QHD miatt. Mint az egyik előző kommentelő is mondta, a 2 éves 10 hüvelykes nexust prociban maximum feleakkora sebességgel döcöghetett, és a GPU sem volt valami nagy szám a mostaniakhoz képest. Az nexus, tessék ahhoz hasonlítani, hogy mit bírki egy-egy külömböző sebességű proci.
Csak elmondom, ezeknél a telefonoknál már messze nem optimalizálnak annyira, gondolják majd az egész laggot elnyomja a proci ereje. Ha ilyen procin egy teló laggol, akkor szimplán csak rohadt SZ*R az oprendszer. De tényleg rohadt nagy moslék kell hogy legyen.
A ColorOS a find7-en is eléggé optimalizálatlan, szidták/ják ezerrel más miatt is. De egy szó sem volt arról, hogy a teljesítménnyel probléma lenne. A fórumokon ilyet soha nem hallottam. Az asphalt nekem sem ment rózsásan, viszont az emulált psp játékok mint mondtam 2k-ban elfutottak akadásmentesen, meg ment a gameloft blitz brigade-je is szintén akadások nélkül.
Ha sok időt beleölnek a fejlesztők, akkor egy idő múlva ezek a telók is vajsimák lesznek.
Oppo find 7 astro black
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest