Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Mauzes #69816 üzenetére
A gyári kábellel próbálod?
Nálam többszöri próbálkozásra sikerült, volt, hogy 45%-nál állt meg a tudomány, volt hogy 90-nél. A megoldás az volt, hogy mikor megállt lehúztam a telót és magam raktam download módba (kikapcsolt állapotban nyomod a vol+ gombot és rádugod USB-re). Valamiért a 2. újraindulásnál nem download módba ment hanem csak simán bekapcsolt és az úgy nem jó.Tekmen: nem telepít TWRP-t csak rootol. Playről telepítsd a (D802) LG G2 AutoRec-Lollipop appot az telepít neked egyet (2.8.x.x nem emlékszem pontosan melyik verziót). XDA-n találtam egy 3.0.0-4 TWRP-t az feltettem utána recoveryből.
Tegnap este meg feltoltam a legújabb DorimanX kernelt (9.2beta) a [ROOT] DorimanX OTA LG-G2 FREE alkalmazás segítségével. A biztonság kedvéért ezután csináltam egy wipe cache wipe dalvik cache műveletet is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Keresünk dokkolókat
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest