- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Ez a lekerekített szél elég rondává teszi...
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
Depression #4 üzenetére
Végre, hogy nem Android másolat.
-
orpheusone
csendes tag
Tetszetos,a 3,2-es kijelzomeret miatt kompakt is,viszonylag kicsi,elfer barhol,annak keszul aki nem batar nagy cuccra hanem valami kissebbre vagyik,bar szamomra is egy 3,5-os kijelzo lenne az igazi rajta,de lesz olyan lg is remelhetoleg
-
luw2win
őstag
Ez a kerekített forma annyira elcseszi az egész telefont...szerintem
-
Integra
titán
és egészen biztos, hogy prémium kategóriás wp7 telefonnal nyomulnék elsőre, mert a franc se akar ilyen pukkadt valamit venni, miközben a többi gyártó meg ott fog villogni a tényleg gyönyörű készülékeivel.. így indítani...
-
Integra
titán
lehet, hogy belül fém, de, hogy külsőre valami döbbenetesen gagyinak tűnik, az is biztos.
elképzelhető, hogy csak a formavilág miatt tűnik nekem annak, de ennyiért még bestbuy is lehet, igaz, a kijelző elég nudli.
-
z0d1AK
nagyúr
A Windows Phone 7 RTM kikerült a "piacra" , így már csak a gyártókon múlik, hogy mikor is jönnek az új készülékek.
-
BloodRay
veterán
Külsőre és specifikáció alapján is tetszik és még az ára sem vészes. Azért a valódi burkolati anyagra én is kíváncsi leszek.
-
Alwares
aktív tag
Biztos kellemes kis készülék lesz, de én valamivel nagyobbat szeretnék 3.2-esnél. Bár ahogy nézegetem ezt a WP7-et, az egészet azon elv alapján építették fel, hogy kényelmes és egyszerű legyen egy kézzel is irányítani. Így nem lehet hátrány a kis képernyő (nem mintha ez nagyon apró lenne). Majd meglátjuk én kíváncsi vagyok a többi jövevényre is.
-
erdoke
titán
A technikai specifikáció szerint full fém a készülék, de a képen közepes műanyagnak látszik. Valamelyik biztosan téves.
Androidos oldal szivárogtatta ki a képeket, azért van rajtuk olyan logó.
-
Már nagyon nyomják a WP7 cuccokat. tudják ezek, hogyan korbácsolják az indulatokat, várakozást az egekbe.
Jöjjenek csak, jöjjenek... kíváncsi vagyok rájuk.
-
válasz
Depression #4 üzenetére
Na igen, ez számomra sem érthető
100k-s induló árral egy ilyen WPh tetszene nekem is. így már tényleg ellenfele lehet az Androidnak.
-
Depression
veterán
több androidos logó nem fért a képre?
-
Hogy lehet ilyen igénytelenül feliratozni a bal oldali két gombot?
-
BloodyEddie
őstag
GW620 stílusú qwerty? Jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest