- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz iPhone 19
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtvtest csatornája által kiművelt vagyok

#118 Balika911 az LG fw minősége a CX egy éve alatt olyan gyatra volt, hogy kb minden használhatatlan róla, ami a neten van
kijavították, újraelrontották, kijavították de eromlott más, most épp majdnem minden jó, stb stb stb.hogy a DV vs Freesync prem nem fér össze, azt a hdtvtest mutatta be konkrétan
neki van ilyen edid analizáló izéje is, TEHÁT hiteles
viszont pont ő is mondta, hogy a VRR megy..... amennyiben páros hét van és a fw épp páratlan verziószámú 
(ez egyébként nem saját tapasztalat: én csak követtem szinte egy teljes éven át az LG ügyködését... mert C9-et akartam, amibe végül a freesync nem került be... noha gyakorlatban tud működni.... namindegy, a lényeg h én megvettem a tévét, felraktam a legujabb fw-t és próbálok tudomást se venni arról, hogy kb lutri, hogy jön-e a köv héten uj fw, ami vajon mit ront el. és a nagy kérdés, hogy amikor az LG abbahagyja a támogatást, akkor épp milyen fw-vel hagyja magára a tévét..... a ks7000-es samummal volt ezügyben borzalom tapasztalatom
szerencsére jött egy utolsó utáni utáni fw, de megijedtem.... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kedvenc zene a mai napra
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kijavították, újraelrontották, kijavították de eromlott más, most épp majdnem minden jó, stb stb stb.
neki van ilyen edid analizáló izéje is, TEHÁT hiteles