- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Anno a Vibe Z2-höz is lehetett hátlapi modulokat venni, gondolom ezt a technológiát fejlesztették tovább. Egyébként sokkal életszerűbb mint az LG megoldása, hisz aksi csere nélkül valóban egy lepattintom-felpattintom megoldásról van szó.
Én amúgy még mindig azt várom, hogy kicsit laptoposodjon a mobil piac. Legyen egy kasztni, az több féle belsővel, kinek mennyi pénze van rá, melyik alkatrész fontosabb. Bár lehet erre az Android nem lenne felkészülve, még a mostani felállásban sem mindig boldogul. Talán ez lehetne/lehetett volna a Microsoft nagy dobása, hisz a Windows Mobile alapvetően elég jól van optimalizálva arra a pár Qualcomm lapkára amit támogat.
-
törölt tag
Szerintem sincs. Kifejezetten nem szeretek dedikált gombbal fotózni, mert sokszor bemozdítom a gépet ha lenyomom. A telefonok tapicskolós megoldása nekem szimpatikusabb. A zoom-nak meg digitális formában semmi értelme.
Ugyanakkor szerintem jó dolog a modularitás, de nem ilyen haszontalan módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!