- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
Nem lesz erről a készülékről teszt?elég rég volt a bemutató..
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Graphics
Jómunkásember
válasz netpeti98 #43 üzenetére
Hát Huawei Boulder-t itthon még nem láttam, így itthon nem is viszik szerintem , hacsak nem elbújt valamelyik szolgáltató köntösébe
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
netpeti98
addikt
válasz Depression #42 üzenetére
Igaz. Egyébként ha megjelenik ez akkor a huawei bouldert nem viszi senki abban még csak egy régi 528-as proci van.
Akkor a lista:
-Lg optimus pro- 600 mhz
-Galaxy pro- 600 mhz
-Huawei boulder -528 mhz
-Htc Chacha- 800 mhz
- Egy motorola 600 mhznÜdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
Nem rossz ez a telefon bár ez a kat egy kicsit szegényes: Egyenlőre ez, egy samsung, egy motorola és egy huawei van az álló kialakítású billentyűzetes okos telefonok között (android fronton).
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz ruzsabazsa #36 üzenetére
X8-at ajanlom en is!
Mellesleg kovezzetek meg,de nekem bejon kulsore. Kivancsi leszek a tesztre!
Bár igaz ami igaz,lg-t inkabb nem vennek,de ez szigoruan MAGAN velemeny...Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Iomega
addikt
Elég gagyi kinézetű.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
HARDVERAPRÓD
Nekem tetszik nem találom gagyinak...Jöhet a teszt.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
ruzsabazsa
aktív tag
Anyaghasználatból nem a legjobb,hátlap nagyon karcolódik,vagy így vagy úgy.Egyébként jó kis képet csinál,de sebességben nem valami jó.A fabrikált 2.2 már ment röccenés mentesen de gyárinál maradtam végül,ott meg az alapfunkciók halnak meg.Mint pl:hívás felvétel,lerakás,kín volt.Most egy x10 minire hajtok,vagy x8-ra
-
FET-MEN
veterán
-
nuke7
veterán
válasz Depression #31 üzenetére
600-800mhz-s telóknál nagyságrenddel jobb a felhasználói élmény 512rammal mint 256
https://youtube.com/user/nuke7
-
aram01
nagyúr
bejövős
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
nuke7
veterán
256MB
https://youtube.com/user/nuke7
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem meg aki fényképezni akar ,vegyen fényképezőt és kész
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
blueMerle
veterán
-
D.Zsombor
csendes tag
Ebben is igazad van :p Viszont, hogy most már másra tereljem a témát, általánosan, egy nagyobb megapixeles okostelefonhoz, jobb belső kapacitás jár... ez persze csak egy általánosítás... Szoval akinek van pénze és vesz mondjuk egy 8 megapixeles akármilyen márkájú okostelót, nagy valószínüsége van annak hogy egy jó kapacitású gépet kap...
"Az Apple egy gyümölcs, ami jóval több, mint státusszimbólum...."
-
blueMerle
veterán
válasz D.Zsombor #23 üzenetére
Teljesen mindegy. Legyen inkább 2 megapixel de minőségi. Csak ezzel manapság már nem tudnál eladni telefont mint gyártó, mert az emberek tudtában a minőség fogalma eggyé vállt a megapixel értékkel mint ahogy nálad is. És sokszor ezért van az, hogy az emberek megveszik a sokmegapixeles telefont hogy ezzel majd dejólkiváltják a kompaktot, és a végén egy nagy puffanás... 2006-2007 tájékán figyeltem meg azt a törést, hogy míg addig a gyártók törekedetek a lehető legjobb képminőségre, azóta totálisan, teljesen leszarják a minőséget, a lényeg hogy minél magasabb szám legyen a feature-listában.
Karma: kérlek olvasd el újra amit írtam. Általánosan beszéltem a dolgokról.
[ Szerkesztve ]
-
D.Zsombor
csendes tag
Igen, ezzel teljes mértékben egyetértek. És közbe mé az jutott eszembe, hogy aki QWERTY-t vesz az nyilván nem azért veszi, hogy fényképezzen vel... Nem is annyira a 8 megapixel... de egy olyan átlag 5 az elmegy... de ez persze szubjektiv dolog...
-
blueMerle
veterán
válasz D.Zsombor #21 üzenetére
Azt kifogásolom, hogy csak 3 megapixeles a kamerája és meg villano sincs hozzááá...
Egy picit olvass utána a dolgoknak és tedd félre amit a marketing gépezet a fejedbe erőszakolt. A megapixelek valóban döntő mértékben befolyásolják a képminőséget, de megnyugtatlak hogy egy régi SE K750i a maga 2 megapixeles fényképezőjével hatalmas köröket ver a legtöbb mai csillió megapixeles telefonra.
Tessék itt az én példám: volt egy HTC Mozartom 8 megapixeles AF-es fényképezővel hozzá XENON!!! vakuval (tudod, mint ami a rendes hagyományos fényképezőgépekben van) és olyan trágya, használhatatlan ótvar képeket készít hogy az valami borzasztó. Hiába a nyolc megapixel ha a kép minősége szar, életlen. (akár az előbb említett 6 éves K750i telefon is mérföldekkel jobb képeket készít)
[ Szerkesztve ]
-
D.Zsombor
csendes tag
És mindig nálad van a fényképezőgéped? Én azon a véleményen vagyok, ha már lúd, legyen kövér... De ez persze csak személyes elgondolás. És ha jobb fényképező figyelne a hátuljáról, talán az ár is megfelelőbb lenne...
-
mark77
tag
Jó elgondolás, mert a teljes billentyűzet amilyen hasznos olyan ritka. De a formaterv az LG hez méltatlan. Magyarul: ronda. Pedig az LG odafigyel a formatervezésre, igaz sokszor az Optimus külső, Megatront rejt
A kamera meg nem érdekel.Van fényképezőgépem.
Cannibal Corpse
-
D.Zsombor
csendes tag
Szerintem kinézetelre, nem is olyan csúnya (szegény ).... nekem volt egy olyan érzésem mintha a Nokia 6303 classic-ot nézném feketében és persze felnagyítva... Azt kifogásolom, hogy csak 3 megapixeles a kamerája és meg villano sincs hozzááá...
-
amanoba
őstag
Nekem még mindíg tetszik, főleg, hogy a motorola fire itt-ott meglehetősen bazári kinézete, az ma!tv-ben látottak alapján, elég csalódás volt..
Mindenestre várjuk a tesztet.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Depression
veterán
Tapicskolós androidos telefon után mindig élmény visszatérni a p1i-re. 2,8''-on nem olyan vészes ez a felbontás, sőt! Sokat rontana a telefon teljesítményén, de haszna nem sok lenne.
És tegyük hozzá, hogy nagyon baráti ára van. Szóval ha a telefonom kipurcanna, nagy valószínűséggel bevállalok egy ilyet. Bár az xperia mini pro akkori ára is fontos tényező lesz.
[ Szerkesztve ]
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Zoz
őstag
"A teljes QWERTY billentyűzettel ellátott készülékekre sok felmérés szerint nagy az igény, ám a piac ezt mégsem szolgálja ki."
Ez így van! Baromira nem értem miért adja minden cég a 76456544343243. tökegyforma tapicskolós telefonját, ahol kb annyi a különbség, hogy mennyire van lekerekítve a sarka, és ezüst vagy fekete a hátlap...
Amin meg van értelmes billentyűzet az meg nem jut el Európába, pl Samsung Epic 4G
Egyedül a Milestone 2 van, de arról is lespórolták a számgombokat. 3-ason már vannak, de az meg szintén nem akar jönni hozzánk -
blueMerle
veterán
Ahogy már említették valamit súlyosan benéztél, mert ez bizony nem csúsztatható, ez így egyben van, a kijelző alatt a gombsor.
Ami pedig a készüléket illeti: nem tudom mikor jön el az a korszak, amikor végre ezt a kijelző-felbontást kukázzák a gyártók, komolyan nem hiszem el hogy még jelennek meg manapság okostelefonok ezzel a pixeltengerrel, pláne ilyen business-style cuccok. Így az egész el van rontva, inenntől kezdve nem tud érdekelni sem a belső sem a feature lista, mert a készülék legfontosabb eleme a kijelző egy trágyahalmaz.
-
rep3at
őstag
Azért egy HVGA talán beleférhetett volna, arra is van igény nem csak a billentyűzetre..
Forward thinking. كرر
-
Levi941127
senior tag
inkább az a rossz hogy már erre is van 2.3.4 és az optimus 2x-re mikor lesznek hajlnadóak kidobni azt a ***** frissítést?
-
Graphics
Jómunkásember
7227 , oh fogyj el...
-
montyx
aktív tag
-
Youri
veterán
Nem értem, miért ezeket az állva kicsúsztathatóakat preferálják újabban a gyártók a vízszintes helyett...
RTX ON
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest