- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KardosI
csendes tag
az LM620 esetében, a hangkimenet alapján bármilyen hifihez lehet csatlakoztatni a TV-t?
Van valamilyen technikai kimenet, ami szűk keresztmetszet??(Mintha korábban azt olvastam volna, hogy nem minden erősítőhöz lehet csatlakoztatni. Azt szeretném elkerülni, hogy választok valami hangerősítő/hifi féleséget, megveszem és nem tudom csatlakoztatni a TV-hez...
)
Kb. 50~ ezres kategóriában néznék szét hangtechnikában, van termék amihez jó tapasztalatotok lenne?
(HT806-ot megnézem, köszi)amúgy az LG TV-t lehet Samsung hifihez csatlakoztatni, kompatibilisek velük??
Pl. ezzel?
link
Több mint a tervezett keret, csak annyi a jó vélemény róla..Találtam LG-t is, esetleg van tapasztalata v.kinek ezzel?
link -
KardosI
csendes tag
válasz
rokefeller #1222 üzenetére
hi,
(#1220) japy, (#1222) rokefeller
köszönöm válaszaitokat.Amúgy a hangkimenet alapján bármilyen (mikro)hifihez lehet csatlakoztatni a 620-ast?
(Mintha korábban azt olvastam volna, hogy nem minden erősítőhöz lehet csatlakoztatni. Azt szeretném elkerülni, hogy választok valami hangerősítő/hifi féleséget, megveszem, oszt' nem tudom csatlakoztatni a TV-hez...)
Kb. 30-50-ezres kategóriában néznék szét hangtechnikában, van termék amihez jó tapasztalatotok lenne?
(HT806-ot megnézem, köszi) -
KardosI
csendes tag
LM620-as TV-t vennék, de mindenhol azt olvasom sz@r a hangja..
Mit/milyen hangerősítőt/hangszórót/"egyéb hangpótlót" tudnátok ajánlani, hogy a hang jó(esetleg nagyon jó) legyen??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest