- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
"A nagyobb rangúaknak sokszor az arcuk is nagyobb, mert nyeregben érzik magukat."
Igen ,ez sokszor így van.
De rengeteg kivétel van amiken meg is lepődök ,hogy "rangja ellenére" is tud "normális" lenni vagy egy kevésbé jó hozzászólásra reagálni.Engem mindenesetre nem érdekel ez a rang ,felőlem lehetek újonc is.
Avatar már inkább ,mivel itt az alap avatarok közül nem nagyon találtam olyat ami jó lenne.
Fiatalosabb ,de komoly is.Valahogy egyik sem tetszik.
Vagyis tetszik rengeteg ,mert nagyon jól meg vannak csinálva de szerintem "hozzám nem illik". (vagy hogy mondjam)
De mivel még elég sok HSZ és nap kell ,ezért nem foglalkozom vele.
(na meg az sem biztos ,hogyha megvan a kellő rang és tagság akkor megkaphatom)
-
Peter Kiss
őstag
Pontosan így van.
A PH!-en mostanság szaporodtak meg ezek a rangnövekedés-beharangozások, és ez gáz. Ha rajtam múlna, lelőném a számlálást. Csak gratulálni tudok annak, aki szerint ez lényeges. (Az avatart meg nem értem, miért nem lehet mindenkinek saját. Ez a limitálás csak HSZ-vadászokat hív életre.)
Ja, a múltkor rám kiabáltak, hogy ne beszéljek hülyeségeket, meg ne használjam rangnövelésre. Elmehet a 'csába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest