Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
>szerintem te hazudsz vagy valami csodaiskolából van a példád
Köszönöm a bizalmat, neked is hasonlókat!
Átlagos, illetve lassan átlagon aluli fővárosi gimi. De ez lassan van vagy 5-6 éve (nem számolom, nem jó emlék) - hogy most mi van, passz. Klik előtt is ment a sírás-rívás hogy nincs pénz (pont ugyanez a nóta hogy a szülő fest), gyanítom hogy ha egy szervezet megörököl X összeggel egy iskolát, nem lesz abból 2X, se 3. Inkább általános forráshiány lesz ott a hunyó.
>Hozhatok fotót, amikor peremig ér a SZAR a csészében
Ja hát Mordorban...@hcl:
Igen, gyanús hogy vannak sulik, amik jobban jártak, a fent említett intézmény klik-főfejese állítólag rohadt rendes, segítőkész, satöbbi. Volt hogy szóltak egy csomagtartónyi ingyen könyvről, csak hozzuk el. Havert egészségügyi/mondhatni fogyatékossági okokból kirakták meg nem nevezett iskolából, megkértem hogy ugyanmár nézzen körbe, melyik intézménybe keresnek hasonló pozícióba, el is ment az ajánlott iskolába.
Sokan elfelejtik az emberi tényezőt. Vannak vezetők és irodisták akik akarnak is tenni, no meg az egész nap körmöt reszelő Gizikék akik ha 30 napon belül kell válaszolni, akkor a harmincadik napon fogsz választ kapni. Én például lassan másfél éve nem tudom rávenni X aktatologató szervet hogy ugyan intézzék el, amit levélben egyszer megbeszéltünk. Nem, nem pénzhiány, hanem munka van vele, és az nem kávécigipletyka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brave
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest