Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferink
aktív tag
Nem bánom én ki haragszik meg, meg ki nem, ez a valóság.
Én segítséget kértem loader témában azért, mert itt nálam sokkal jobban az informatikában jártas emberek lelhetők fel. Aztán rögtön az első hozzászólásomat törtölték "warez" címszó alatt, és előjött a jogtiszta szoftver téma, amiről leírtam a véleményemet.
-
Ferink
aktív tag
Köszi. Összeomlani nem fog a rendszer? Illetve alkalmazása után mit tegyek? Újra loader?
Egyébként meg furcsállom ezt az álszentkedést ami itt megy néha (nem rád értem). Papol itt mindenki a jogtiszta szoftverről, holott a fórumtagok 90% lefogadom egy legálisan szerzett szerzett szoftverrel se rendelkezik. Akkor meg mi a fenéről beszélünk...Mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest