- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
off topik, de miért olyan jó ez a ppt? nekem konkrétan feláll a hátamon a szőr, amikor néhány soros szövegért meg 1-2 képért valaki ilyeneket gyárt...
attila9988: van eg yolyan nevű csomag, hogy libreoffice-oxygen-style, vagy valami hasonló, ezt tedd fel és nem lesz olyan ronda.
-
törölt tag
válasz
Nagy Gábor #51 üzenetére
már nem emlékszem, hogy melyik verzió volt fent, de szerintem a 3.4.5-ös, bár lehet, hogy nem
viszont azt mondta folyton, hogy lépjen ki az összes LO alkalmazásból, pedig nem futott semmi. de mindegy, egyszer kibírom, csak már nagyon hozzászoktam a jóhoz, hogy linux alatt jönnek a repóból a frissítések, és nem kell így kézzel eltávolítani meg feltenni.
a weblapon a lokalizáció kiválasztása semmilyen hatással nincs a telepítőfájlra, csak a help-pack nyelvét állíŧja, mert a telepítő az multi language mindenképpen. ezt az is bizonyítja, hogy amikor átállítottam a rendszer lokalizációt (locale) angolra, akkor ugyanaz a telepítőfájl mindjárt angolul szólalt meg.
-
törölt tag
felraktam én is, eddig tetszik. csak remélem ezen túl már nem kell majd leszedni az előző verziót. illetve az is egy elég idióta szokás, hogy a lokalizációs beállításokból szedi automatikusan a nyelvet, és nem lehet választani. azért, mert magyar lokalizációt használok, még nem feltétlenül magyarul szeretném használni a szoftvereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest