- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Jó lenne, ha a CC9 Proból lenne egy Mi A3 Pro.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
MarkCsiha461
tag
Szánalmas ahogy indulnak a Samsung irányba... Hány Mi9 lesz még?Jövőre meg majd lesz 10 db Mi10 mert hát jubileumi?
-
MarkCsiha461
tag
Az meg a másik, hogy a Mi Max-ot meg a Mi Mix-et kukázták.
-
gattolino
senior tag
Az nem 108megapixel az a kamera?
[ Szerkesztve ]
Vivo X90 Pro Plus
-
RoBos
senior tag
Vajon mennyivel lesz drágább a K20Pro/Mi 9T-nél?!
-
DarkChild
senior tag
Elvileg új Note 10 / Note 10 Pro páros is jön napokon/heteken belül.
-
DarkChild
senior tag
válasz GoldhandRent #10 üzenetére
A hírek szerint ez nem a Redmi brand alá kerül, hanem a "Xiaomi Mi" szériába. De az Isten se tudja már szerintem
Mindenesetre ha nem notchos lesz, akkor én is benevezek rá (Mi 9T Pro-t akartam venni mostanság, de most már megvárom ezt). -
Ossis
csendes tag
Ez már most átláthatatlan, legalábbis nekem. Fel nem fogom, mi értelme minimális változással önkonkurenciát csinálni. De minden gyártónál ott van ez a T, Pro, Max, Pro Max T. Én tényleg nem értem, mi értelme ennek.
Asus Zenpad Z300M, Xiaomi Redmi Note 10S, Xiaomi Mi Band 6,, Lenovo Legion Y540
-
Schuler888
senior tag
válasz MarkCsiha461 #2 üzenetére
Samsung iranyba? a samsungnal meg a zavaros 2012 kornyeki nevezektan kaoszban sem volt ilyen felfordulas mint amit a xiaomi most felmutat es egyre eszkalalodik..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
batai15
félisten
Egyre szánalmasabb amit csinál a gyártó.
Jövőre minden típusból jön vagy 8 fajta ?
Most is Xiaomi készüléket használok ,de csak a kiemelkedő közösségi szupport miatt .[ Szerkesztve ]
-
RoBos
senior tag
Hát igen, van itt miből válogatni már bőven!
És jövőre jön kb. ugyanezeknek az 5G-s verziója is! Aki most vesz ezekből max. 1 évig fogja használni ezeket ha akarja majd az 5G-t használni itthon is!
100-150 eFt, egy 1 évig használt telóért?! Hmm... -
juuzer
addikt
Én örülnék, ha lenne egy CC9T Pro is, egy kicsit alálőve specifikációban meg egy CC9 Pro Lite meg SE is, minimális hardveres különbséggel. Ja és ugyanezt Redmiben is pls. Thx. Ja meg valami olcsósított 5G-s telefon még pluszba, csak hogy a fillérb*szás ne érjen véget itt. (És nyilván ezt is még megfejelve egy Redmi változattal.)
Borzalmas ez a paletta...
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
-
veterán
Jó lenne már ha mondjuk valami csúcsmodell is kijönne, mert lassan cserélnék én is telefont.
Az óra sokkal érdekesebb ebben a hírben, de nyilván mindig ezekről van a legkevesebb szó. -
jFox
addikt
Én várom. Most egy Note7-et nyúzok, ami elég jó, de nekem már az NFC hiányzik csak belőle. Ez megoldás lehetne.
Az hogy lehet, hogy a MA szerint ez még csak jön, de van ahol már lehet kapni?[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
DarkChild
senior tag
Na, csak hogy még nagyobb legyen a zűrzavar, most azt olvasom, hogy a CC9 Pro az "China only" lesz és talán a global változata kapja majd a Note 10 (Pro) nevet...?
Ne keressük a logikát egyelőre, jövő kedden kiderül[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz MarkCsiha461 #2 üzenetére
Samsung irányába?
Náluk szerintem most egész letisztult az EU-s paletta.
Van az A széria, az S, meg a Note. -
Griff55
senior tag
A Mi10-ről jöhetne már végre valami valós hír.
Kíváncsi vagyok, hogy alkotnak-e végre valami olyat, ami miatt megéri majd leváltani a Mi8-at.
egyetlen dolog amit hiányolok belőle, a picit nagyobb aksi. Full ugyanezzel a tudással és felépítéssel (nem kellenek a mechanikus megoldások) egy 4000 aksival maga lenne az álom.
Ha beletennék a kijelző alatti front kamerát, az már csak hab a tortánPS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
-
icp1970
senior tag
Kellemes hír
-
joey04
titán
A Xiaomi is kezd kissé elaprózódni
kezd? -
veterán
Van ahol azt írják november 9 lesz a bejelentés. Remélem inkább 5.-e az közelebb van.
-
DarkChild
senior tag
Na most már szinte biztos, hogy a CC9 Pro globális kiadása lesz a Note 10...
https://mobile.twitter.com/Xiaomi/status/1188893192328044546 -
RoBos
senior tag
5170 mAh-ás aksi?! Azzzz igggen!
Akkor várjuk szeretettel a Mi Note 10-et!
-
RoBos
senior tag
-
Karavik
veterán
Mi CC9 PRO = Mi Note 10
Redmi Note 8T = Redmi Note 8 + NFCVarok az Mi Note 10 Pro-ra...ez már igazi csúcsmodell lesz @INGJOKE
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
GoldhandRent
őstag
NEEE KAMERACSEPPES :'(((((
Remélem a PRO-ban valami módon elhagyják a noccsot és/vagy a cseppet... vagy legyen konstans kamerányi keret felül, vagy popup, vagy underscreen, vagy ne legyen, már az se érdekel.. csak hagyják nekem a kijelzőt érintetlenül PLS!44!4!!nÉgyY!44
OIS ha nem lesz legalább a főkamerában (még a zoomba is kéne am...) akkor úgy offos, ahogy van
[ Szerkesztve ]
-
-
Karavik
veterán
válasz GoldhandRent #42 üzenetére
Én front kamerával kapcsolatban underscreen, vagy diszkrét camera hole megoldásoknak örülnék a legjobban...
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Noukoum
veterán
válasz GoldhandRent #42 üzenetére
Szerintem ott is lesz noccs
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
DarkChild
senior tag
Láttál már valahol kijelző alatti kamerát, tömeggyártású termékben...? Nem hinném, hogy a Xiaomi lesz az első, aki ezt a szintet megugorja.
(Talán majd jövőre a Samu S11-be bekerül, aztán 1-2 év, mire leszivárog az olcsóbb kategóriájú készülékekbe.)[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Tényleg nem normálisak már sajnos
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
DarkChild
senior tag
Tuti biztos a notch:
https://gsmarena.com/xiaomi_mi_cc9_pro_to_arrive_with_a_waterdrop_notch_and_curved_edges_of_the_screen-news-39868.php[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
válasz DarkChild #45 üzenetére
A samu még sehol sincs vele, ellenben másoknak már vannak tesztkészülékei, köztük a xiaominak is. Vagy a Vivo vagy az Oppo a másik, nem tudom hirtelen.
A samu annyira ragaszkodik a saját szarjaihoz, hogy addig a kameralyukat erőltetik, ameddig csak lehet..ezzel igazolva magukat (lásd TV szegmense és az OLED).[ Szerkesztve ]
-
-
Schuler888
senior tag
válasz GoldhandRent #49 üzenetére
Attol hogy nem mutogatnak felkesz vackokat mint a vivo, megis honnan veszed, hogy a vilag legnagyobb elektronikai gyartoja, innovatora es piacvezeto gyartoja "sehol sincs vele"? Eleg komikus es hozza nem erto feltetelezes..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest