- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Plazmacucci #174 üzenetére
De érted, miért adjak én pénzt (nem is keveset) olyan termékért amiről már 3 hét után tudom, hogy mondjuk láthatóan kopik valamije? Vagy mert olyan hangos, mint egy 5950Ultra? Satöbbi. Kollegák próbálgatják, mindig vesznek valamit, ők beletörődnek én meg nem és inkább élek hónapról hónapra mással. Csak idegesít, hogy ezek annyira alap dolgok amiket semmiből nem tartana megcsinálni, már tervezgettem is régebben az egyedi műanyag öntőformákat amivel tudnék végre valami kasztnit csinálni karbonból vagy ég tudja miből
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
Plazmacucci #101 üzenetére
Harmadik kommentben olvasom, hogy elrepedt. Csatlakozom a társasághoz. Egyik nap megfordítottam a készüléket és döbbenten láttam, a csatlakozó rész, ahol a kijelző kapcsolódik az aljához, el van repedve. Számomra érthetetlen hogy történhetett ez a baleset amikor a készülék csak az íroasztal és a kanapé között mozog. Azt mondjátok cserélik garanciálisan?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Plazmacucci #101 üzenetére
Azért az korrekt. Mennyi időn belül 1 év?
Azért gyártunk mindent kínában hogy olcsón jót kapjunk. Ehhez képest se nem olcsó, se nem jó. De legalább haszon van rajta dögivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest