- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
tfranky
csendes tag
válasz
Blizzardking #3544 üzenetére
Megcsináltam. Minden program eltávolítását a Your Uninstallerrel csinálok, elég jól összeszedi a szétszórt bejegyzéseket mindenhonnan. Leszedtem, visszadugtam a telefont, látom a telefon tárolóhelyet, sd kártyát. Utána visszatettem az usb safely removert, abban is ok.
-
tfranky
csendes tag
Jelentem meggyógyítottam. Az volt a gond, leszedtem az USB Safely Removert, a múlt héten. Most visszaraktam, azonnal látta a telefont mint Linux eszközt, de nem értem el a meghajtókat, míg egyszer le nem állítottam ebből a programból, mint "kártyaolvasót"! Lehúztam, visszadugtam, onnantól kezve minden működik, mint régen.
Köszönöm, a fáradozásotokat! -
tfranky
csendes tag
válasz
Blizzardking #3540 üzenetére
A gond az asztali géppel van, a laptopomon simán működik minden, ahogy kell. Megpróbálom, amit írtál.
-
tfranky
csendes tag
Szevasztok!
Tudnátok segíteni? Hiába dugom össze az usb kábellel a telefont és a gépet, nem ismeri fel az S750-est. Telepítené az illesztőszoftvert, de az sikertelen. Ha nem USB tárként akarom használni, hanem média eszközként, akkor látom a kártyát, telefon memóriát. Van valami ötletetek, hogy lássam, mint usb tárat is?Kösz!
-
tfranky
csendes tag
Szevasztok!
Több mint egy éve használok S750-est, minideal rommal. Megszoktam a kisebb hibáit, ( időnkénti hálózat eldobást, gyakorlatilag észre sem veszem, nincs pin kérés ugyanis) A pár hete keletkezett gondom a ContactManagerrel van. A régi nem volt szép, de legalább tette a dolgát rendesen. Aztán valamikor én balga megfrissítettem, aztán újra, azóta egy fostalicska a ContactManager. Lassú végtelenül, néha hívás után percekbe telik, mire új hívást tudok indítani, néha hosszú másodpercekig tart, míg elindul.A verzió: v3.0.286.140630c6ec4eb_hdpi
Másnak nincs ilyen gondja?
Mit lehet kezdeni vele, esetleg tudnátok ajánlani valami jól működőt?Kösz: Franky
-
tfranky
csendes tag
Szevasztok!
Bő egy hónapja gyűröm az S750-est, nagyjából rendben is van vele minden. Még az elején megcsináltam a szinkronizációs hibát, egyből szinkronizált is. Akkor. Egy hete nem jön naptári értesítés, nem jön e-mail.A fiók beállításnál azt írja: SZINKR. KIKAPCSOLVA
Feltettem régebben a Greenpower Premium app-ot, az kezelte is a szinkronizációt, beállítva, hogy csak wi-fin szinkronizáljon. Most kikapcsoltam benne a szinkronizálás kezelését, hátha az állt fejre, de nem változott a helyzet. Továbbra is azt látom, hogy a fiók beállításnál az szerepel, hogy a szinkronizálás kikapcsolva.
Kézzel rábökve szinkronizálja a naptárat, postafiókot, kivéve a böngészöre nyomva, nem csinál semmit. Találkozott már valaki ilyesmivel?
Mi lehetne a megoldás a szinkronizálás visszakapcsolására?
Kösz előre is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest