- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
válasz
Twentyprice #332 üzenetére
szerintem meg egy bios frissítés pont hogy könnyebb, mint egy driver frissítés
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #332 üzenetére
Nem jár adatvesztéssel.csak legacyra állítja vissza így kékhalálal indúl a gép...
Csinálni kel utána egy load defaultat...és mindent beállítani elölről. Uefi boot stb..
-
Musaka
senior tag
válasz
Twentyprice #329 üzenetére
Tedd fel a frissebb BIOS-t.Az megoldja a problémát.
-
nbware
senior tag
válasz
Twentyprice #274 üzenetére
En a vezerlopult es energiagazdalkodas alatt szoktam beallitani a mi történjen a fedél lecsukasakor nevű résznél. Ott be tudod allitani, hogy mikor menjen alvó módban, ha megnyomod a bekapcsologombot, akkor kikapcsoljon, vagy alvoba menjen, esetleg hibernaljon. Továbbá egy masik menupotban meg hogy mennyi idő múlva kapcsoljon le a gep, vagy menjen alvó módban, vagy kapcsolja ki a monitort...
-
nbware
senior tag
válasz
Twentyprice #269 üzenetére
Szia,
a pubg eleve egy szarul optimalizált játék, szóval ne csodálkozz, amiért így fut! Én nem játszom vele, de minden más játék high felbontáson simán hozza a stabil 60 fpst
A numlock legyen kikapcsolva és akkor az fn és a 2es gomb megnyomásával tudsz print screent csinálni.
én úgy állítottam be, hogy ha lehajtom a képernyőt, akkor az eleve kikapcsol, de a gép bekapcsolva marad ha tápon van, ha akksiról van, akkor meg lemegy alvó módba!
-
nbware
senior tag
válasz
Twentyprice #261 üzenetére
én hetente egyszer akksiról használom és engedem lemeríteni 10%ig, aztán feltöltöm
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #261 üzenetére
Ennek nem olyan mint a koràbbi idepadokè hogy van hozzà egy programm ès egy energy managment....csak simàn felteszi ès nincs hozzà programm erre van a nerve de abban nincs energia beàllìtàs.
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #259 üzenetére
Teljesen felesleges mert az első update felrakja a windowsét..meg szerintem semmi köze nincs az akkuhoz.
Igy töltsd le a legfrisebb win 10 et hivatalos microsoft oldalról csinálj egy uefis pedrivot..engedd rá az updatét..az minden drivert és a wint is felfrissíti. indítsd újra a gépet , tedd fel a geforce experiencét az még kell az nvidia mellé, utána mehet a google chrom pl.
Ha van ssd-éd én igy csinálnám és a hdd -ről és az ssd-ről is törölnék mindent ami most rajta van.Mert azért vannak olyan dolgok a gyári hdd-én amivel a lenovo kémkedhet. Utána így telepíteném a wint csak az ssd-re, ha nincs akkor aa hdd re.
Lenovo nerve sensét tedd fel...mert a másik a nerve center az asztali géphez való.
Biosba csinálj egy load defaultat...és mentsd el f10 el utána megint lépj be és állits be mindent..ahci legyen a boot résznél uefi...secure boot enabled. többihez ne nyúlj.
-
Angel2014
addikt
válasz
Twentyprice #257 üzenetére
Bios update a megoldàs... több helyen lehet ezt a hibàt olvasni.pont erre a hibàra adtàk ki..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest